Рецепт Філе тілапії в клярі фото

Філе тілапії в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в клярі
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Філе тілапії в клярі - відмінна ідея для простого, але вельми витонченого і оригінального вечері або обіду. Рибка виходить ніжніше ніжного. Спробуйте!

Опис приготування:

Філе тілапії в клярі виходить дуже м'яким і ніжним, адже саме по собі м'ясо тилапии містить дуже багато білка і дуже мало жиру. Спасибі klyaru, риба виходить особливо ніжною. Подавати філе тілапії можна практично з будь-яким гарніром - добре підійде рис, картопляне пюре, просто овочевий салат. Це - смачний і зовсім нешкідливий обід або вечерю з продукту, який завжди є в будь-якому великому супермаркеті.

  • Файл тілапія - 8 штук
  • Борошно - 300 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
філе тілапії в клярі - фото крок 1
Промиваємо філе тілапії, нарізаємо на порційні шматочки.
філе тілапії в клярі - фото крок 2
В одну мисочку розбиваємо яйця з невеликою кількістю солі, в іншу прокидається борошно, сіль і перець.
філе тілапії в клярі - фото крок 3
Обвалюють кожен шматочок риби в борошні.
філе тілапії в клярі - фото крок 4
Потім - в яйце.
філе тілапії в клярі - фото крок 5
Обсмажуємо рибу в клярі на рослинній олії з обох сторін. В цілому - приблизно 7-8 хвилин, до повної готовності.
філе тілапії в клярі - фото крок 6
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти