Філе тілапії в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Філе тілапії в клярі - відмінна ідея для простого, але вельми витонченого і оригінального вечері або обіду. Рибка виходить ніжніше ніжного. Спробуйте!
Філе тілапії в клярі виходить дуже м'яким і ніжним, адже саме по собі м'ясо тилапии містить дуже багато білка і дуже мало жиру. Спасибі klyaru, риба виходить особливо ніжною. Подавати філе тілапії можна практично з будь-яким гарніром - добре підійде рис, картопляне пюре, просто овочевий салат. Це - смачний і зовсім нешкідливий обід або вечерю з продукту, який завжди є в будь-якому великому супермаркеті.
- Файл тілапія - 8 штук
- Борошно - 300 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
Промиваємо філе тілапії, нарізаємо на порційні шматочки.
В одну мисочку розбиваємо яйця з невеликою кількістю солі, в іншу прокидається борошно, сіль і перець.
Обвалюють кожен шматочок риби в борошні.
Потім - в яйце.
Обсмажуємо рибу в клярі на рослинній олії з обох сторін. В цілому - приблизно 7-8 хвилин, до повної готовності.
Подавати в гарячому вигляді. Смачного!