Котлети з тілапії
(покроковий рецепт з фото)
Тілапія - недорога рибка, яка продається в кожному супермаркеті. Розповідаю рецепт котлет з тілапії, по якому навіть із замороженої риби ви зможете приготувати смачну страву.
Не є особливим фанатом риби, але час від часу все-таки хочеться урізноманітнити меню, прибрати м'ясні страви з раціону. Риба теж дуже корисна, багата вітамінами, яких часом навіть немає в м'ясі. А правильно приготована риба - набагато смачніше м'яса. Для приготування котлет з тілапії вам знадобиться 2 філе 4 порції. Що мені подобається: рецепт котлет з тілапії гранично простий, проте страва виходить дуже високого класу. Рекомендую!
- Файл тілапія - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Твердий сир - 50 грам
- Морква - 1 штука
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сухарі житні - 30 грам
- Спеції - За смаком
Філе тілапії моєму, нарізаємо дрібними кубиками.
До риби додаємо все інше: морква, натертую на терке; дрібно нарізану цибулю; сметану; мелені сухарі; тертий сир.
Ретельно перемішуємо.
Ліпимо котлети і смажимо їх в олії на середньому вогні хвилин 10-15 з двох боків.
Готово! Подаємо котлети з тілапії гарячими, з будь-яким гарніром. Смачного)
Готово! Подаємо котлети з тілапії гарячими, з будь-яким гарніром. Смачного)