Рецепт Рибні котлети з тілапії фото

Рибні котлети з тілапії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Крупи, Тілапія
Для діабетиків
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Давно я щось не смажила котлеток. Ось і вирішила виправити цю справу, тому довго перебувала в пошуках підходящого рецепта. Знайшла чудову ідею, як приготувати рибні котлети з тілапії. Ділюся!

Хто не знає, тілапія - це така риба. Філе у неї рожеве і м'яке, тому вона як раз підходить для нашого рецепта. Чесно вам скажу, що для мене рибні котлети не поступаються за смаком м'ясним. А якщо їх правильно зробити, то можуть вийти ще й краще. Спробуйте мій варіант, і ви точно будете раді результату.

  • Файл тілапія - 800 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Рис відварний - 0, 5 склянки
  • Борошно - 100 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
рибні котлети з тілапії - фото крок 1
Філе opolosnite, обов'язково видаліть з нього всі кістки. Подрібніть рибу до стану фаршу (в блендері).
рибні котлети з тілапії - фото крок 2
Цибуля чистий, наріжте і подрібніть в блендері в кашу.
рибні котлети з тілапії - фото крок 3
Змішайте яйце з рибним фаршем і луком, а також із заздалегідь звареним рисом.
рибні котлети з тілапії - фото крок 4
Кріп помийте і дрібно наріжте. Додайте його до фаршу. Добре перемішайте. Додати сіль.
рибні котлети з тілапії - фото крок 5
Сформуйте котлетки з фаршу. Трохи обваляйте їх у борошні і обсмажити в олії до готовності. Смачного!

Схожі рецепти