Рецепт Рибний суп з тілапії фото

Рибний суп з тілапії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Роздільне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Пропоную на замітку любителям апетитних перших страв дивно простий рецепт рибного супу з тілапії з овочами і томатним соусом. Дуже цікавий варіант, який варто спробувати.

Опис приготування:

Цей чудовий рецепт приготування рибного супу з тілапії з овочами, але без картоплі. Блюдо виходить дуже смачним, але при цьому можна не боятися зайвих кілограмів.

1. Для початку необхідно зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями або кубиками.

2. На сковороду налити трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити трохи до прозорості.

3. Тим часом очистити від насіння перець і нарізати тонкими скибочками. Подрібнити стебло селери і викласти на сковороду до цибулі. Акуратно перемішати і смажити близько 3-5 хвилин.

4. У каструлю налити воду і довести до кипіння.

5. Коли вода закипить, відправити туди обсмажені овочі. Посолити, поперчити, додати дрібку паприки і інші спеції за смаком.

6. Слідом викласти квасолю і томатний соус. Замість соусу в цей простий рецепт рибного супу з тілапії можна використовувати консервовані помідори у власному соку, попередньо розім'явши їх.

7. Варити після закипання близько 10 хвилин. За цей час можна нарізати невеликими шматочками філе тілапії. Надіслати в каструлю.

8. Додати в каструлю кукурудзу консервовану і варити до повної готовності.

От і все, рибний суп з тілапії в домашніх умовах готовий до подачі.


  • Тілапія - 350 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Томатний соус - 300 грам
  • Стручкова квасоля - 200 грам
  • Кукурудза консервована - 150 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
Цей чудовий рецепт приготування рибного супу з тілапії з овочами, але без картоплі. Блюдо виходить дуже смачним, але при цьому можна не боятися зайвих кілограмів.

1. Для початку необхідно зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями або кубиками.

2. На сковороду налити трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити трохи до прозорості.

3. Тим часом очистити від насіння перець і нарізати тонкими скибочками. Подрібнити стебло селери і викласти на сковороду до цибулі. Акуратно перемішати і смажити близько 3-5 хвилин.

4. У каструлю налити воду і довести до кипіння.

5. Коли вода закипить, відправити туди обсмажені овочі. Посолити, поперчити, додати дрібку паприки і інші спеції за смаком.

6. Слідом викласти квасолю і томатний соус. Замість соусу в цей простий рецепт рибного супу з тілапії можна використовувати консервовані помідори у власному соку, попередньо розім'явши їх.

7. Варити після закипання близько 10 хвилин. За цей час можна нарізати невеликими шматочками філе тілапії. Надіслати в каструлю.

8. Додати в каструлю кукурудзу консервовану і варити до повної готовності.

От і все, рибний суп з тілапії в домашніх умовах готовий до подачі.

Схожі рецепти