Рибний суп з тілапії
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную на замітку любителям апетитних перших страв дивно простий рецепт рибного супу з тілапії з овочами і томатним соусом. Дуже цікавий варіант, який варто спробувати.
Цей чудовий рецепт приготування рибного супу з тілапії з овочами, але без картоплі. Блюдо виходить дуже смачним, але при цьому можна не боятися зайвих кілограмів.
1. Для початку необхідно зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями або кубиками.
2. На сковороду налити трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити трохи до прозорості.
3. Тим часом очистити від насіння перець і нарізати тонкими скибочками. Подрібнити стебло селери і викласти на сковороду до цибулі. Акуратно перемішати і смажити близько 3-5 хвилин.
4. У каструлю налити воду і довести до кипіння.
5. Коли вода закипить, відправити туди обсмажені овочі. Посолити, поперчити, додати дрібку паприки і інші спеції за смаком.
6. Слідом викласти квасолю і томатний соус. Замість соусу в цей простий рецепт рибного супу з тілапії можна використовувати консервовані помідори у власному соку, попередньо розім'явши їх.
7. Варити після закипання близько 10 хвилин. За цей час можна нарізати невеликими шматочками філе тілапії. Надіслати в каструлю.
8. Додати в каструлю кукурудзу консервовану і варити до повної готовності.
От і все, рибний суп з тілапії в домашніх умовах готовий до подачі.
- Тілапія - 350 грам
- Болгарський перець - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Томатний соус - 300 грам
- Стручкова квасоля - 200 грам
- Кукурудза консервована - 150 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Паприка - 1 щіпка
1. Для початку необхідно зайнятися овочами. Цибулину очистити і нарізати тонкими півкільцями або кубиками.
2. На сковороду налити трохи олії і викласти туди цибулю. Обсмажити трохи до прозорості.
3. Тим часом очистити від насіння перець і нарізати тонкими скибочками. Подрібнити стебло селери і викласти на сковороду до цибулі. Акуратно перемішати і смажити близько 3-5 хвилин.
4. У каструлю налити воду і довести до кипіння.
5. Коли вода закипить, відправити туди обсмажені овочі. Посолити, поперчити, додати дрібку паприки і інші спеції за смаком.
6. Слідом викласти квасолю і томатний соус. Замість соусу в цей простий рецепт рибного супу з тілапії можна використовувати консервовані помідори у власному соку, попередньо розім'явши їх.
7. Варити після закипання близько 10 хвилин. За цей час можна нарізати невеликими шматочками філе тілапії. Надіслати в каструлю.
8. Додати в каструлю кукурудзу консервовану і варити до повної готовності.
От і все, рибний суп з тілапії в домашніх умовах готовий до подачі.