Філе тілапії в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Влаштуйте у своїй родині рибний день! це - здорово і корисно. В один з таких днів можна приготувати філе тілапії в духовці. Запікається тілапія хвилин 15, м'ясо виходить соковитим і ніжним. Спробуйте!
Філе тілапії в духовці виходить соковитим, пухкому, а каперси додають характерну кислинку-острінкой. Таке блюдо запросто можна приготувати в якості гарячого на святковий стіл.
- Файл тілапія - 2 штуки
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка (або пропущений через прес зубчик часнику)
- Орегано сушений - 2 щіпки
- Каперсами - 1-2 чайних ложок
- Сіль, перець - - За смаком
1. Увімкніть духовку нагріватися на 220 градусів. Форму для запікання, в яку поміститься філе, змастіть рослинною олією. Філе промийте під холодною водою, просушіть паперовим рушником і викладіть у форму.
2. Вершкове масло розтопіть на водяній бані в невеликій мисочці. Додайте туди лимонний сік і часниковий порошок, гарненько перемішайте. Отриманою сумішшю змастіть верхню частину філе.
3. Posyp'te файл тилапии орегано, сіллю і перцем за смаком і викладіть каперси.
4. Випікайте тилапию в гарячій духовці протягом 10-15 хвилин. Фюле через pobeletь.
5. Філе тілапії в духовці готове! Подавайте з рисом або свіжим салатом. Готову страву можна прикрасити рубаною петрушкою або часточками лимона. Смачного!