Рецепт Яйце, запечене в авокадо фото

Яйце, запечене в авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Фрукти , Яйця , Авокадо
Вегетаріанське харчування
На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 25 хв.

Досить оригінальний варіант яєчні на сніданок хочу вам показати. Якщо ви хочете щось смачненьке, апетитне і нескладне, сміливо беріть на замітку цей класний рецепт і повторіть на своїй кухні.

Опис приготування:

Базова ідея, як приготувати яйце, запечене в авокадо, в даному випадку доповнена ще тертим сиром і смаженим беконом. Але ви можете використовувати в якості добавок гриби або овочі, наприклад. Це не тільки смачно, але і красиво!

  • Авокадо - 2 штуки
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Сир і смажений бекон - За смаком (по бажанню)
яйце, запечене в авокадо - фото крок 1
1. Щоб приготувати яйце, запечене в авокадо, нам знадобиться ось такий невеликий набір інгредієнтів.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 2
2. Вимийте авокадо, обсушити і розрізати навпіл.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 3
3. Видаліть кісточку.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 4
4. Акуратно вбийте яйце.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 5
5. Викладіть половинки авокадо на деко, застелений фольгою.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 6
6. Додайте сіль і перець за смаком.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 7
7. За бажанням додайте трохи сиру і бекону. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте близько 20 хвилин.
яйце, запечене в авокадо - фото крок 8
8. Перед подачею на стіл можна доповнити страву зеленню або улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти