Яйце, запечене в авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Досить оригінальний варіант яєчні на сніданок хочу вам показати. Якщо ви хочете щось смачненьке, апетитне і нескладне, сміливо беріть на замітку цей класний рецепт і повторіть на своїй кухні.
Базова ідея, як приготувати яйце, запечене в авокадо, в даному випадку доповнена ще тертим сиром і смаженим беконом. Але ви можете використовувати в якості добавок гриби або овочі, наприклад. Це не тільки смачно, але і красиво!
- Авокадо - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Сир і смажений бекон - За смаком (по бажанню)

1. Щоб приготувати яйце, запечене в авокадо, нам знадобиться ось такий невеликий набір інгредієнтів.

2. Вимийте авокадо, обсушити і розрізати навпіл.

3. Видаліть кісточку.

4. Акуратно вбийте яйце.

5. Викладіть половинки авокадо на деко, застелений фольгою.

6. Додайте сіль і перець за смаком.

7. За бажанням додайте трохи сиру і бекону. Надішліть в розігріту до 190 градусів духовку і запікайте близько 20 хвилин.

8. Перед подачею на стіл можна доповнити страву зеленню або улюбленим соусом. Смачного!