Запечене яйце з картоплею і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок повинен бути не тільки найважливішим прийомом їжі, але і найяскравішим. Красиве блюдо точно підніме вам настрій на весь день. Так що проявіть фантазію або ознайомтеся з цим рецептом.
Звичайно, у вас піде більше часу, чим звичайно, на цей варіант, але для вихідного дня він точно підійде. Стравою ви наїдяться на найближчі 3 годину. Перевірте це самі, коли дізнаєтеся, як приготувати запечене яйце з картоплею і шпинатом. Звична нам яєчня запікатиметься в духовці з овочами.
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Sparzha - 4 штуки
- Помідор - 1 штука
- Моцарелла - 30 грам
- Шпинат - 100 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Для початку помийте, Чистий і натрію tёrke kartofely.
2. Потім сформуйте з картоплі два коржі. Обсмажте їх в розігрітій олії на сковороді по 2, 5 хвилини з кожного боку.
3. Потім перекладіть оладки на фольгу на деку.
4. Викладіть в центр промитий шпинат, а також розбийте по одному яйцю.
5. З боків розкладіть спаржу. Блюдо посоліть і поперчіть.
6. Запікайте яєчню протягом 9 хвилин в духовці при 200 градусах.
7. Подавайте блюдо з помідором. Смачного сніданку або вечері!