Яйце, запечене в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Мабуть, найпростіший варіант смачного, швидкого і корисного сніданку! Більш того, ці коржики можна взяти на роботу і насолоджуватися домашньою їжею. Можна взяти готове пісочне тісто або формочки.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати яйце, запечене в сметані. Це дуже легко і не зажадає особливих витрат ні грошей, ні вашого часу. Пісочне тісто, яке використано в цьому рецепті, можна замінити на прості чашечки з готового тіста. Ви також можете поекспериментувати і додати ще деякі інгредієнти (наприклад, сир або ковбасу).
- Заготовки з тіста - 4 штуки
- Крем - 8-10 Ст. Ложок
- Яйце - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Рівномірно розподіліть тісто в формі, sformirovav кінець. Наколи дно виделкою.
2. Застелите пергаментний папір, засипте в форму утяжелитель (горох, квасоля або щось інше). Залиште в холодильнику на 15-20 хвилин.
3. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 5 хвилин. Вийміть наповнювач, випікайте ще 5 хвилин до золотистого кольору.
4. На основу викладіть ложку сметани, яйце (можна використовувати тільки жовток), трохи солі.
5. Зверху викладіть ложку сметани. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин.
6. Прикрасьте зеленню і перцем. Смачного!