Яйце в авокадо з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви, які виглядають оригінально. А якщо до цього додається простота створення і приголомшливий смак, то рецепт заслуговує на особливу увагу. Саме про такий варіант і піде язик. Читайте!
Розповім вам, як приготувати яйце в авокадо з беконом. Гаряча закуска на сніданок подарує вам ситність і підніме настрій. До досить калорійного блюда додавайте свіжий овочевий салат. Також підійде вершковий соус. Спробуйте трохи розбавити смак сиром або болгарським перцем.
- Авокадо - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Бекон - 2 скибочки
- Помідори перетерті - 200 грам
- Листя салату або капусти - 100 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Апельсиновий сік - 120 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком

1. Для початку авокадо розріжте навпіл. Видаліть кісточку. Витягніть м'якоть за допомогою великої ложки з шкірки.

2. Розігрійте на сковороді олію. Викладіть в нього авокадо отворами вгору і розбийте в них по яйцю.

3. Потім закрийте сковороду кришкою. Смажте яєчню пару хвилин до готовності.

4. В кінці додайте сіль і перець за смаком.

5. В цей же час обсмажте бекон до хрусткої скоринки. Далі наріжте його дрібними шматочками.

6. Зробіть салат. Помідори розрізати на половинки. Салат нарвіть.

7. З'єднайте овочі. Заправте їх сіллю, соком і маслом. Перемішайте.

8. Подавайте авокадо, посипавши його беконом, а поруч викладіть свіжий салат. Смачного!