Котлети «Яйце в шубці»
(покроковий рецепт з фото)
Пам'ятається мені, що майже такими ж котлетками годували нас в дитячому садку. Давайте згадаємо старий добрий рецепт цієї страви. Заходьте і дивіться, як приготувати котлети "яйце в шубці" .
Ця страва - класика кулінарії! Всі ми в дитинстві їли такі котлетки. Давайте приготуємо їх трохи по-новому: додамо в фарш трохи капусти і зелені, запаніруем в сухарях і обсмажити у фритюрі. Не дуже, звичайно, корисно. Зате як смачно! Іноді можна побалувати діточок і такими "вредностями" . Але якщо ви готуєте для дітей, намагайтеся, щоб жовток у яйця добре зварився, сирі яйця не дуже корисні і дітям, і дорослим!
- Фарш - 500 грам
- Яйця перепелині - 5 штук
- Капуста білокачанна - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 50 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
- Олія соняшникова - 300 мілілітрів
1. Перепелині яйця відваріть, потім очистіть.
2. Підготуйте борошно, панірувальні сухарі, курячі яйця злегка збийте виделкою.
3. Фарш я відразу провернула через м'ясорубку з цибулею. Додати сіль, поперчіть, додайте майонез і крохмаль.
4. Додайте нарізану капусту і зелень, добре перемішайте.
5. Кожне яйце обваляйте в борошні.
6. Загорніть кожне яйце в фарш.
7. Обваляйте в борошні.
8. Потім в яйці.
9. Потім в сухарях.
10. Обсмажте в киплячій олії на невеликому вогні до готовності.
11. Смачного!