Рецепт Котлети «Яйце в шубці» фото

Котлети «Яйце в шубці»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Яйця , Перепелині яйця
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пам'ятається мені, що майже такими ж котлетками годували нас в дитячому садку. Давайте згадаємо старий добрий рецепт цієї страви. Заходьте і дивіться, як приготувати котлети"Яйце в шубці" .

Опис приготування:

Ця страва - класика кулінарії! Всі ми в дитинстві їли такі котлетки. Давайте приготуємо їх трохи по-новому: додамо в фарш трохи капусти і зелені, запаніруем в сухарях і обсмажити у фритюрі. Не дуже, звичайно, корисно. Зате як смачно! Іноді можна побалувати діточок і такими"вредностями" . Але якщо ви готуєте для дітей, намагайтеся, щоб жовток у яйця добре зварився, сирі яйця не дуже корисні і дітям, і дорослим!

  • Фарш - 500 грам
  • Яйця перепелині - 5 штук
  • Капуста білокачанна - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 50 грам
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Сухарі паніровочні - 4 Ст. Ложки
  • Олія соняшникова - 300 мілілітрів
котлети
1. Перепелині яйця відваріть, потім очистіть.
котлети
2. Підготуйте борошно, панірувальні сухарі, курячі яйця злегка збийте виделкою.
котлети
3. Фарш я відразу провернула через м'ясорубку з цибулею. Додати сіль, поперчіть, додайте майонез і крохмаль.
котлети
4. Додайте нарізану капусту і зелень, добре перемішайте.
котлети
5. Кожне яйце обваляйте в борошні.
котлети
6. Загорніть кожне яйце в фарш.
котлети
7. Обваляйте в борошні.
котлети
8. Потім в яйці.
котлети
9. Потім в сухарях.
котлети
10. Обсмажте в киплячій олії на невеликому вогні до готовності.
котлети
11. Смачного!

Схожі рецепти