Фаршировані котлети в картопляної шубці
(покроковий рецепт з фото)
Просте, ситне і дуже смачна страва, яке можна приготувати як до сімейної вечері, так і подати гостям. Рецепт цікавий, сподіваюся вам сподобається! Спробуйте!
Пропоную приготувати фаршировані котлети в картопляної шубці. Соковите куряче м'ясо з начинкою з обсмажених грибів і сиру в хрусткою підсмаженою картопляної скоринці, ну хто зможе встояти? Як варіант, гриби можна замінити на шинку або покласти будь-яку одному начинку на свій смак. Тут можна з легкістю пофантазувати на цю тему. У будь-якому випадку блюдо виходить не тільки смачне, але і досить поживна і в гарнір не потребує. Кількість порцій може бути різний, в залежності від розміру відбивних. У мене вийшло 4 штуки, порції великі, в самий раз для чоловіків.
- Куряча грудка - 1 штука
- Гриби - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Картопля - 4 штуки (великий)
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Курячі грудки наріжте уздовж на порційні шматочки, відбийте молоточком, посоліть за смаком і посипте спеціями.
Для начинки обсмажте гриби з цибулею до готовності.
Додайте тертий сир і будь-яку свіжу зелень. Посоліть за смаком і перемішайте.
Збийте яйця з сіллю.
Картопля натріть на дрібній тертці, трохи відіжміть, додайте 1 ст.Л. Борошна, сіль і все перемішайте.
Розкладіть начинку на філе.
Поверніть кожне філе рулетом і обваляйте по черзі спочатку в борошні.
Потім у збитому яйці.
Покладіть грудку на долоню і ложкою викладіть на неї картопляну масу. Розподіліть картопля з усіх боків і притисніть руками. Таким чином загорніть в "шубку" кожне філе.
Обсмажте котлети з двох сторін на сковороді і перекладіть у форму для запікання. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Фаршировані котлети в картопляної шубці готові. Подаємо самостійно зі свіжими овочами або будь-яким улюбленим соусом до смаку. Смачного!