М'ясо в картопляної шубці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 хв.
Таке м'ясо виходить дуже ніжне, м'яке і смачне. Блюдо з вигляду виглядає досить красиво, тому, його можна приготувати на святковий стіл. Подати м'ясо можна з будь-якими соусами.
Опис приготування:
Для приготування оригінального блюда слід придбати шматок м'яса такий, щоб його можна було нарізати як на відбивні. Картопля треба застосовувати ті, який призначений для запікання.
- М'ясо - 150 грам (у мене свинина)
- Картопля - 2 штуки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 1/2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кріп - 1 пучок
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо вимийте, наріжте на шматки.
Добре його посоліть і поперчіть. Викладіть м'ясо в форму для запікання.
Очистіть картопля, а потім натріть його на крупній тертці.
Додайте до нього сіль, перець, майонез і борошно.
Добре перемішайте картопляну масу ложкою.
Викладіть картопляну масу зверху на м'ясо. Надішліть форму в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.
Через зазначений час акуратно дістаньте форму з духовки.
Викладіть страву на тарілку і подайте до столу! Смачного!