М'ясо в картопляної скоринці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з картоплею - класичне поєднання, яке, мабуть, не застаріє ніколи! У цьому рецепті я розповім, як приготувати м'ясо в картопляної скоринці. Максимально швидко, зрозуміло і на смак приємно!
У цьому рецепті я використовувала свиняче м'ясо. При бажанні свинину можна замінити на курку або індичку. А ось яловичину класти я не рекомендую, вона може вийти жестковатой. У будь-якому випадку м'ясо потрібно як слід відбити, щоб воно вийшло ніжним.
- Свинина - 800 грам
- Картопля - 5 штук
- Яйце - 1 штука
- Зелень рубана - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 100 грам

Картоплю чистимо і моєму, натираємо крупно на тертці. Додаємо до картоплі яйце, приправи і трави. Відбите і порізане на шматочки свиняче м'ясо змащуємо картопляно-яєчною масою.

Відправляємо наші картопляно-м'ясні відбивні на розігріту і змащену маслом сковорідку. Обсмажуємо з обох сторін, поки наша смакота не зарум'яниться. Також можна запікати м'ясо в духовці. Дивіться, як вам більше подобається.

Дуже смачне м'ясо в картопляної скоринці готове! Подаємо його зі свіжими овочами. Kuşaem, поки гаряче! Смачного!