Рецепт Бараняча лопатка в соляній скоринці фото

Бараняча лопатка в соляній скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Баранина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви цілком
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Запікання м'яса та риби в солі вже давно ні для кого не секрет. Ділюся з вами рецептом запікання баранини під соляної скоринкою. М'ясо виходить дуже ніжне, соковите і ароматне! Знайомтеся з рецептом.

Опис приготування:

Під такою соляної скоринкою цілком можна запікати будь-яке м'ясо, а також будь-яку рибу. Трави і приправи можуть бути обрані на ваш смак.

  • Баранина - 1, 5 грами
  • Сіль - 2 кілограма
  • Аджика суха - 1 Ст. Ложка
  • Куряче яйце - 3 штуки
  • М'ята - 3 штуки
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Барбарис - 2 штуки
  • Лист виноградний - 5 штук
  • Помідори - 4 штуки (для подачі)
  • Зелень - 1 пучок (для подачі)
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 1
1. М'ясо помийте, викладіть на виноградне листя і посипте аджикою.
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 2
2. Покладіть на м'ясо чебрець, барбарис і м'яту.
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 3
3. Яйця змішайте з сіллю і добре перемішайте до однорідного стану.
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 4
4. Щільно прикладіть зверху до м'яса соляну масу.
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 5
5. Запікайте в розігрітій до 210 градусів духовці близько 1, 5 годин. Потім просто розбийте соляну кірку і приберіть залишки з м'яса.
бараняча лопатка в соляній скоринці - фото крок 6
6. М'ясо наріжте і подавайте з овочами, зеленню і картоплею. Смачного!

Схожі рецепти