Куряче м'ясо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Страви з курячого м'яса дуже популярні, до того ж їх дуже люблять діти, набагато більше, ніж страви з яловичини або свинини. Є у мене рецепт, як приготувати куряче м'ясо в паніровці.
Спершу м'ясо замочую в соєвому соусі, щоб надати йому пікантність. Можна використовувати не тільки соєвий соус, а також кефір або зробити маринад зі спецій і масла. Є таке м'ясо коштує гарячим, тоді воно набагато смачніше. Використовуйте куряче філе або грудку, в них немає прожилок.
- Куряче філе - 1 штука
- Соєвий соус - 0, 5 склянки
- Борошно - 0, 5 склянки
- Крохмаль - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - За смаком
1. Вимийте куряче філе, наріжте його невеликими шматочками.
2. Викладіть курку в миску і залийте соєвим соусом.
3. Залиште м'ясо приблизно на 20-30 хвилин.
4. Через необхідний час шумівкою дістаньте м'ясо і викладіть його на серветку, трохи промокніть м'ясо.
5. Змішайте борошно з крохмалем і викладіть м'ясо, обваляйте його.
6. У сковороду налийте олію і гарненько розігрійте його. Викладіть м'ясо.
7. Обсмажуйте м'ясо близько 2 хвилин, щоб з усіх боків утворилася гарна скоринка.
8. Перекладіть філе на серветку, потім викладіть в тарілку. Подавайте його гарячим, прикрасивши скибочками лимона.