Рецепт Куряче м'ясо в паніровці фото

Куряче м'ясо в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Борошно , Птах , Курка , Куряче філе
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.

Страви з курячого м'яса дуже популярні, до того ж їх дуже люблять діти, набагато більше, ніж страви з яловичини або свинини. Є у мене рецепт, як приготувати куряче м'ясо в паніровці.

Опис приготування:

Спершу м'ясо замочую в соєвому соусі, щоб надати йому пікантність. Можна використовувати не тільки соєвий соус, а також кефір або зробити маринад зі спецій і масла. Є таке м'ясо коштує гарячим, тоді воно набагато смачніше. Використовуйте куряче філе або грудку, в них немає прожилок.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Соєвий соус - 0, 5 склянки
  • Борошно - 0, 5 склянки
  • Крохмаль - 0, 5 склянки
  • Рослинна олія - За смаком
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 1
1. Вимийте куряче філе, наріжте його невеликими шматочками.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 2
2. Викладіть курку в миску і залийте соєвим соусом.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 3
3. Залиште м'ясо приблизно на 20-30 хвилин.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 4
4. Через необхідний час шумівкою дістаньте м'ясо і викладіть його на серветку, трохи промокніть м'ясо.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 5
5. Змішайте борошно з крохмалем і викладіть м'ясо, обваляйте його.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 6
6. У сковороду налийте олію і гарненько розігрійте його. Викладіть м'ясо.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 7
7. Обсмажуйте м'ясо близько 2 хвилин, щоб з усіх боків утворилася гарна скоринка.
куряче м'ясо в паніровці - фото крок 8
8. Перекладіть філе на серветку, потім викладіть в тарілку. Подавайте його гарячим, прикрасивши скибочками лимона.

Схожі рецепти