Куряче філе в кунжутної паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Куряче філе в кунжутної паніровці виглядає дуже апетитно, та й сама хрустка скоринка не залишає нікого байдужим. Цьому рецептом мене навчила подруга, вона обожнює всіляку паніровці!
Куряче філе в кунжутної паніровці ідеально подавати з солодким гострим соусом. Його можна приготувати змішавши апельсиновий джем, гострий соус і соєвий соус і оцет. Хрусткі палички такі смачні, якщо зберетеся їх робити, робіть відразу побільше! Чому то вони дуже швидко закінчуються. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряче філе - 600-800 грам
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Бавовна - 1/2 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/4 склянки
- Кунжут - 1/4 склянки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
Сколотини змішати з соєвим соусом і мармеладом. Опустити в суміш нарізані шматочки курки. Залишити на півгодини.
На сковороду покладіть панірувальні сухарі і смажте до золотистого кольору. Додайте кунжут, підсмажуйте перемішуючи до коричневого кольору.
Додайте оливкову олію і сіль, розмішайте.
Подготвление курячі шматочки обваляйте в кунжуті.
Покладіть шматочки курки на решітку і запікайте при 220 градусах 15 хвилин.
Смачного!