Рецепт Куряче філе в паніровці з кунжутом фото

Куряче філе в паніровці з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Насіння, Кунжут
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви в паніровці

Дуже ніжне і соковите куряче філе, мариноване в вершках і обсмажене в паніровці з сухарів і кунжуту, вийде з даного рецептом. Така закуска прикрасить ваш стіл і заслужить найвищих похвал.

Рецепт, як приготувати куряче філе в паніровці з кунжутом, дуже простий. Вершки можна замінити сметаною, в будь-якому випадку м'ясо буде дуже-дуже ніжне і м'яке.

А ще така курочка ідеально підходить як закуска до пива

  • Куряче філе - 500 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Кунжут - 50 грам
  • Сіль, перець - За смаком
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 1
1. Куряче філе помийте і наріжте невеликими шматочками.
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 2
2. Додати сіль, поперчіть, залийте вершками і відправте в холодильник на пару годин.
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 3
3. Сухарі з'єднайте з кунжутом і перемішайте.
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 4
4. Кожен шматочок філе добре обваляйте в паніровці.
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 5
5. У глибоку сковороду налийте побільше рослинного масла. Викладіть туди філе, коли масло добре розігріється. Обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору.
куряче філе в паніровці з кунжутом - фото крок 6
6. Подавайте на стіл як гарячу закуску або як гаряче блюдо до гарніру.

Схожі рецепти