Куряче філе в паніровці з кунжутом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжне і соковите куряче філе, мариноване в вершках і обсмажене в паніровці з сухарів і кунжуту, вийде з даного рецептом. Така закуска прикрасить ваш стіл і заслужить найвищих похвал.
Рецепт, як приготувати куряче філе в паніровці з кунжутом, дуже простий. Вершки можна замінити сметаною, в будь-якому випадку м'ясо буде дуже-дуже ніжне і м'яке.
А ще така курочка ідеально підходить як закуска до пива
- Куряче філе - 500 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Кунжут - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Куряче філе помийте і наріжте невеликими шматочками.
2. Додати сіль, поперчіть, залийте вершками і відправте в холодильник на пару годин.
3. Сухарі з'єднайте з кунжутом і перемішайте.
4. Кожен шматочок філе добре обваляйте в паніровці.
5. У глибоку сковороду налийте побільше рослинного масла. Викладіть туди філе, коли масло добре розігріється. Обсмажуйте з обох боків до золотистого кольору.
6. Подавайте на стіл як гарячу закуску або як гаряче блюдо до гарніру.