Рецепт Філе куряче в паніровці фото

Філе куряче в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо любите курочку, то Вам обов'язково сподобається філе куряче в паніровці в домашніх умовах: легкі нагетси в хрусткій скоринці будуть відмінно поєднуватися з соусом і овочами.


Опис приготування:

Ніжне куряче філе з хрусткою скоринкою стане відмінною альтернативою звичному вечері. Разом з гарніром і соусом курочка поєднується просто чудово. Шматочки можна робити різного розміру і форми. Смачного!

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 грам
  • Сіль і перець - За смаком
філе куряче в паніровці - фото крок 1
1. Готувати філе куряче в паніровці в домашніх умовах починаємо з підготовки м'яса. Ця страва готується елементарно і дуже швидко.
філе куряче в паніровці - фото крок 2
2. Нарізаємо куряче філе шматочками бажаного розміру. Після цього м'ясо слід трохи відбити, посолити і поперчити.
філе куряче в паніровці - фото крок 3
3. Готуємо панірувальні сухарі. Можете робити їх з хліба, але для економії часу краще взяти готові.
філе куряче в паніровці - фото крок 4
4. Обваляти в панірувальних сухарях відправляємо на сковороду смажитися. Смажимо з двох сторін до появи легкого золотистого кольору.
філе куряче в паніровці - фото крок 5
5. Тепер відварюємо гарнір і подаємо філе в паніровці. Можна прикрасити овочами або зробити соус.

Схожі рецепти