Рецепт Куряче філе в паніровці з сирних крекерів фото

Куряче філе в паніровці з сирних крекерів
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Один з найпростіших способів приготування м'яса - це його панирование і запікання. Такий варіант підійде і для птиці, особливо для курки. Тому мені на розум і прийшов наступний рецепт.

Опис приготування:

Я би сказала, що це класичне гаряче блюдо з невеликим удосконаленням. Прочитайте про те, як приготувати куряче філе в паніровці з сирних крекерів. Вийде м'яке м'ясо всередині і засмаженою корочка зовні. Підберіть свій улюблений соус, а на гарнір підійдуть прості спагетті.

  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Куряче філе - 3-4 штук (або грудка)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Сирні крекери - 1 штука (пачка)
  • Часник - 2 зубчики
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
куряче філе в паніровці з сирних крекерів - фото крок 1
Грудку промийте, наріжте її порційними шматками. Посоліть шматочки і перемішайте.
куряче філе в паніровці з сирних крекерів - фото крок 2
Для маринаду змішайте кефір з подрібненим часником, кільцями цибулі і спеціями. Курку помістіть в маринад і залиште так на 1, 5 години в кімнаті.
куряче філе в паніровці з сирних крекерів - фото крок 3
Крекери розімніть в крихту. Замариноване філе обваляйте в крекерах. Покладіть його на деко, застелений фольгою, а її змастіть маслом.
куряче філе в паніровці з сирних крекерів - фото крок 4
Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти