Куряче філе в паніровці з сирних крекерів
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпростіших способів приготування м'яса - це його панирование і запікання. Такий варіант підійде і для птиці, особливо для курки. Тому мені на розум і прийшов наступний рецепт.
Я би сказала, що це класичне гаряче блюдо з невеликим удосконаленням. Прочитайте про те, як приготувати куряче філе в паніровці з сирних крекерів. Вийде м'яке м'ясо всередині і засмаженою корочка зовні. Підберіть свій улюблений соус, а на гарнір підійдуть прості спагетті.
- Кефір - 250 мілілітрів
- Куряче філе - 3-4 штук (або грудка)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Сирні крекери - 1 штука (пачка)
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Грудку промийте, наріжте її порційними шматками. Посоліть шматочки і перемішайте.
Для маринаду змішайте кефір з подрібненим часником, кільцями цибулі і спеціями. Курку помістіть в маринад і залиште так на 1, 5 години в кімнаті.
Крекери розімніть в крихту. Замариноване філе обваляйте в крекерах. Покладіть його на деко, застелений фольгою, а її змастіть маслом.
Запікайте блюдо при 200 градусах в духовці протягом 20 хвилин. Смачного!