Куряче філе в паніровці з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Досить просте блюдо для обіду або вечері, але вельми оригінальне, я хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання сухариків і обсмаженого бекону - це прекрасна ідея для панірування. Рекомендую рецепт!
Замаринувати філе можна заздалегідь, використовуючи спеції і трави за смаком, соєвий соус і інші добавки. В даному випадку в рецепті використовується кефір, але його можна замінити і збитим яйцем, наприклад. Таку ідею, як приготувати куряче філе в паніровці з беконом, обов'язково раджу не тільки на кожен день, але пікнік. Навіть остигнула така курочка залишається дуже смачною.
- Куряче філе - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Кефір - 1 Склянка
- Бекон - 4 скибочки
- Панірувальні сухарі - 150 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
1. Куряче філе вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
2. У невелику кількість масла додайте сіль, спеції, часник, трави і перемішайте. Повапните отриманою сумішшю курочку з усіх боків.
3. Паралельно на сковороді обсмажте бекон.
4. Чуть-чуть остудіть і наріжте дрібно. З'єднайте з панірувальними сухарями і перемішайте.
5. Занурте кожен шматочок курочки в кефір, а після обваляйте в паніровці.
6. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і смажте до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!