Рецепт Куряче філе в паніровці з беконом фото

Куряче філе в паніровці з беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Куряче філе , Бекон , Сухарики
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

Досить просте блюдо для обіду або вечері, але вельми оригінальне, я хочу запропонувати вам на пробу. Поєднання сухариків і обсмаженого бекону - це прекрасна ідея для панірування. Рекомендую рецепт!

Опис приготування:

Замаринувати філе можна заздалегідь, використовуючи спеції і трави за смаком, соєвий соус і інші добавки. В даному випадку в рецепті використовується кефір, але його можна замінити і збитим яйцем, наприклад. Таку ідею, як приготувати куряче філе в паніровці з беконом, обов'язково раджу не тільки на кожен день, але пікнік. Навіть остигнула така курочка залишається дуже смачною.

  • Куряче філе - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Кефір - 1 Склянка
  • Бекон - 4 скибочки
  • Панірувальні сухарі - 150 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 1
1. Куряче філе вимийте, обсушити і наріжте середніми шматочками.
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 2
2. У невелику кількість масла додайте сіль, спеції, часник, трави і перемішайте. Повапните отриманою сумішшю курочку з усіх боків.
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 3
3. Паралельно на сковороді обсмажте бекон.
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 4
4. Чуть-чуть остудіть і наріжте дрібно. З'єднайте з панірувальними сухарями і перемішайте.
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 5
5. Занурте кожен шматочок курочки в кефір, а після обваляйте в паніровці.
куряче філе в паніровці з беконом - фото крок 6
6. Викладіть на сковороду з розігрітим маслом і смажте до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти