Рецепт Свинина в паніровці на сковороді фото

Свинина в паніровці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча вирізка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Страви в паніровці

Для цієї страви можете використовувати будь-яку частину свинячої м'якоті: наднирник, задню частину або биток, вирізку. У мене була задня частина. Розповім про те, як приготувати свинину в паніровці на сковороді.

Для панірування варто використовувати набір улюблених спецій і панірувальні сухарі. Готову страву дуже нагадує свинячі відбивні, тільки без яйця. М'ясо можете подавати гарячим або використовувати для бутербродів або сендвічів. Оскільки м'ясо нарізано тонко і відбито, то готується воно швидко, не пережарьте його.

  • Свинина - 400 грам
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 1
1. Промийте і витріть свинину паперовими рушниками. Наріжте м'ясо невеликими шматочками.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 2
2. Відбийте свинячі шматочки кухонним молотком.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 3
3. Додайте каррі до м'яса, посоліть і поперчіть за смаком, натріть спеціями м'ясо.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 4
4. Насипте панірувальні сухарі в окрему тарілку. Обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 5
5. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть шматочки м'яса в сковороду.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 6
6. Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки на середньому вогні.
свинина в паніровці на сковороді - фото крок 7
7. Подавайте м'ясо з листям салату.

Схожі рецепти