Свинина в паніровці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Для цієї страви можете використовувати будь-яку частину свинячої м'якоті: наднирник, задню частину або биток, вирізку. У мене була задня частина. Розповім про те, як приготувати свинину в паніровці на сковороді.
Для панірування варто використовувати набір улюблених спецій і панірувальні сухарі. Готову страву дуже нагадує свинячі відбивні, тільки без яйця. М'ясо можете подавати гарячим або використовувати для бутербродів або сендвічів. Оскільки м'ясо нарізано тонко і відбито, то готується воно швидко, не пережарьте його.
- Свинина - 400 грам
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Панірувальні сухарі - 0, 5 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
1. Промийте і витріть свинину паперовими рушниками. Наріжте м'ясо невеликими шматочками.
2. Відбийте свинячі шматочки кухонним молотком.
3. Додайте каррі до м'яса, посоліть і поперчіть за смаком, натріть спеціями м'ясо.
4. Насипте панірувальні сухарі в окрему тарілку. Обваляйте м'ясо в панірувальних сухарях.
5. Розігрійте сковороду з оливковою олією, викладіть шматочки м'яса в сковороду.
6. Обсмажте м'ясо з двох сторін до золотистої скоринки на середньому вогні.
7. Подавайте м'ясо з листям салату.