Рецепт Свинина в паніровці фото

Свинина в паніровці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Свинина в паніровці - дуже незвичайний спосіб приготування тривіальним свинячого м'яса. Завдяки оригінальній паніровці смак свинини виходить дуже оригінальним і несподіваним.

Опис приготування:

Свинина в паніровці - прекрасний спосіб приготувати свиняче м'ясо так, щоб воно вийшло не сухим, не твердим і не прісним. Завдяки грамотній Маринівка і оригінальною паніровці смак свинини виходить дуже незвичайним, а саме м'ясо виходить дуже м'яким і ніжним. Так що, якщо не знаєте, яке блюдо приготувати зі свинини - сміливо озбройтесь цим рецептом.

  • Свинина - 500 грам
  • Хліб білий - 4 скибочки
  • Кріп свіжий (пучок) - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Паста томатна - 1 Ст. Ложка
  • Орегано сушений - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2/3 склянки
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль харчова - - За смаком
  • Перець мелений - - За смаком
  • Перець болгарський сушений - 1 щіпка (опціонально)
свинина в паніровці - фото крок 1
Зустрітися з інгредієнтами, необхідними для приготування цієї страви. Звертаю вашу увагу на девайс, який використовується для ефективного відбивання м'яса - тендерайзер. Якщо тендерайзери немає, можна відбити і традиційним методом.
свинина в паніровці - фото крок 2
Насамперед півкілограма м'яса розрізаємо на 4 однакових за розміром шматка. Кожен з них проколюємо за допомогою тендерайзери. Робиться це так, як на фото.
свинина в паніровці - фото крок 3
Притискаємо…
свинина в паніровці - фото крок 4
Еврика - м'ясо покривається дірочками, завдяки яким м'ясо маринується набагато швидше і ефективніше. Таку процедуру проробляємо з кожним шматочком свинини.
свинина в паніровці - фото крок 5
Відбиті шматки м'яса опускаємо на півгодини в маринад, приготований шляхом змішування томатної пасти, соку одного лимона, орегано і половини склянки рослинного масла.
свинина в паніровці - фото крок 6
Поки м'ясо маринується - приготуємо суміш для панірування. Для цього за допомогою процесора подрібнюємо підсушений хліб, зелень кропу, цедру лимона і сушений солодкий перець. До однорідної консистенції панірувальних сухарів.
свинина в паніровці - фото крок 7
Коли м'ясо замаринується - займаємося паніруванням. Панірувати будемо так: спершу кожен шматочок м'яса мачає в борошно, потім - у збите яйце, і наприкінці - в приготовану нами суміш для панірування. Паніруємо м'ясо і даємо йому полежати в паніровці хвилин 10, перш ніж починаємо смажити.
свинина в паніровці - фото крок 8
М'ясо добре замаринувалося, тому довго смажити його не потрібно - буквально по 3-4 хвилини з кожного боку. Свинина в паніровці готова!

Схожі рецепти