Свинина в паніровці
(покроковий рецепт з фото)
Свинина в паніровці - дуже незвичайний спосіб приготування тривіальним свинячого м'яса. Завдяки оригінальній паніровці смак свинини виходить дуже оригінальним і несподіваним.
Свинина в паніровці - прекрасний спосіб приготувати свиняче м'ясо так, щоб воно вийшло не сухим, не твердим і не прісним. Завдяки грамотній Маринівка і оригінальною паніровці смак свинини виходить дуже незвичайним, а саме м'ясо виходить дуже м'яким і ніжним. Так що, якщо не знаєте, яке блюдо приготувати зі свинини - сміливо озбройтесь цим рецептом.
- Свинина - 500 грам
- Хліб білий - 4 скибочки
- Кріп свіжий (пучок) - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Орегано сушений - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2/3 склянки
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
- Сіль харчова - - За смаком
- Перець мелений - - За смаком
- Перець болгарський сушений - 1 щіпка (опціонально)
Зустрітися з інгредієнтами, необхідними для приготування цієї страви. Звертаю вашу увагу на девайс, який використовується для ефективного відбивання м'яса - тендерайзер. Якщо тендерайзери немає, можна відбити і традиційним методом.
Насамперед півкілограма м'яса розрізаємо на 4 однакових за розміром шматка. Кожен з них проколюємо за допомогою тендерайзери. Робиться це так, як на фото.
Притискаємо…
Еврика - м'ясо покривається дірочками, завдяки яким м'ясо маринується набагато швидше і ефективніше. Таку процедуру проробляємо з кожним шматочком свинини.
Відбиті шматки м'яса опускаємо на півгодини в маринад, приготований шляхом змішування томатної пасти, соку одного лимона, орегано і половини склянки рослинного масла.
Поки м'ясо маринується - приготуємо суміш для панірування. Для цього за допомогою процесора подрібнюємо підсушений хліб, зелень кропу, цедру лимона і сушений солодкий перець. До однорідної консистенції панірувальних сухарів.
Коли м'ясо замаринується - займаємося паніруванням. Панірувати будемо так: спершу кожен шматочок м'яса мачає в борошно, потім - у збите яйце, і наприкінці - в приготовану нами суміш для панірування. Паніруємо м'ясо і даємо йому полежати в паніровці хвилин 10, перш ніж починаємо смажити.
М'ясо добре замаринувалося, тому довго смажити його не потрібно - буквально по 3-4 хвилини з кожного боку. Свинина в паніровці готова!