Солодка ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше і смачніше цього приголомшливого десерту, смак якого знайомий багатьом з нас ще з дитинства. Пропоную вам мій варіант, як приготувати солодку ковбаску з печива з горішками.
В рецепт приготування солодкої ковбаски з печива використовуються найрізноманітніші добавки - какао, горішки, сухофрукти іноді. Завдяки вершковому маслу, вона прекрасно зберігає форму і ріжеться рівними шматочками. Чудове натуральне ласощі для малюків і дорослих.
- Печиво - 500 грам
- Горішки - 1 Склянка
- Згущене молоко - 250 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 1, 5 Ст. Ложки
1. Для початку третину печива розімніть руками, щоб вийшли досить великі шматочки. Решта натріть на тертці або подрібніть в крихту за допомогою блендера.
2. Горішки теж відправте в блендер і збийте. Використовувати в цей простий рецепт солодкої ковбаски з печива можна будь-які горіхи, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку - це волоські.
3. З'єднайте в глибокій мисці печиво і горішки.
4. Влийте згущене молоко.
5. Додайте какао. Використовуйте хороший якісний какао, інакше у десерту буде присмак гіркуватості.
6. Розтопити вершкове масло. Остудіть трохи і влийте в мисочку.
7. Як слід перемішайте все до однорідності. В результаті вийде ось така щільна і дуже ароматна маса.
8. Візьміть аркуш пергаменту або харчової плівки. Присипте жменею горіхів. Викладіть приблизно третину маси так, щоб вийшла ось така солодка ковбаска з печива в домашніх умовах.
9. Акуратно згорніть, закріпіть краю і приберіть в холодильник приблизно на годинку. Після можна розгорнути, нарізати і подавати до столу. Приємного чаювання!