Рецепт Солодка ковбаска з печива фото

Солодка ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Солодке, Десерти

Що може бути простіше і смачніше цього приголомшливого десерту, смак якого знайомий багатьом з нас ще з дитинства. Пропоную вам мій варіант, як приготувати солодку ковбаску з печива з горішками.

В рецепт приготування солодкої ковбаски з печива використовуються найрізноманітніші добавки - какао, горішки, сухофрукти іноді. Завдяки вершковому маслу, вона прекрасно зберігає форму і ріжеться рівними шматочками. Чудове натуральне ласощі для малюків і дорослих.

  • Печиво - 500 грам
  • Горішки - 1 Склянка
  • Згущене молоко - 250 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Какао - 1, 5 Ст. Ложки
солодка ковбаска з печива - фото крок 1
1. Для початку третину печива розімніть руками, щоб вийшли досить великі шматочки. Решта натріть на тертці або подрібніть в крихту за допомогою блендера.
солодка ковбаска з печива - фото крок 2
2. Горішки теж відправте в блендер і збийте. Використовувати в цей простий рецепт солодкої ковбаски з печива можна будь-які горіхи, які виявляться у вас під рукою. В даному випадку - це волоські.
солодка ковбаска з печива - фото крок 3
3. З'єднайте в глибокій мисці печиво і горішки.
солодка ковбаска з печива - фото крок 4
4. Влийте згущене молоко.
солодка ковбаска з печива - фото крок 5
5. Додайте какао. Використовуйте хороший якісний какао, інакше у десерту буде присмак гіркуватості.
солодка ковбаска з печива - фото крок 6
6. Розтопити вершкове масло. Остудіть трохи і влийте в мисочку.
солодка ковбаска з печива - фото крок 7
7. Як слід перемішайте все до однорідності. В результаті вийде ось така щільна і дуже ароматна маса.
солодка ковбаска з печива - фото крок 8
8. Візьміть аркуш пергаменту або харчової плівки. Присипте жменею горіхів. Викладіть приблизно третину маси так, щоб вийшла ось така солодка ковбаска з печива в домашніх умовах.
солодка ковбаска з печива - фото крок 9
9. Акуратно згорніть, закріпіть краю і приберіть в холодильник приблизно на годинку. Після можна розгорнути, нарізати і подавати до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти