Солодка ковбаска
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніша і солодка ковбаска готується зі згущеним молоком! Рецепт дуже простий, напевно, всі ми колись пробували ковбаску в гостях або готували самостійно. Забули? Я нагадаю, дивіться рецепт!
Для солодкої ковбаски можна використовувати різні наповнювачі, крім горіхів. Додайте цукатів, в'яленої журавлини або вишень без кісточок, буде смачно і красиво! запам'ятовуйте рецепт, як приготувати солодку ковбаску, адже це блюдо так люблять дорослі і діти!
- Печиво пісочне - 220 грам
- Какао-порошок - 2-3 Ст. Ложок
- Горіхи волоські - 50 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 120 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (для оформлення ковбасок)
Приготуйте продукти. Якщо є можливість, то дістаньте вершкове масло заздалегідь, нехай тане. Приступимо!
Вершкове масло розтопіть на водяній бані.
Змішайте топлене масло зі згущеним молоком до однорідного крему.
Волоські горіхи звільніть від шкаралупи. Придушіть їх в ступці, тільки не дрібно, щоб в готовій ковбаски були видні шматочки.
Печиво поламайте руками на дрібні шматочки, додайте какао-порошок, грецькі горіхи, все гарненько перемішайте.
Додайте масло зі згущеним молоком, виходить липка щільна маса.
На столі розкладіть в кілька шарів харчову плівку, викладіть на неї половину солодкої маси, акуратно, притискаючи загорніть. Краї скрутіть, як у цукерки, це дозволить ущільнити ковбаску. Приберіть її на 3-4 години в холодильник, щоб масло застигло і ковбаска прийняла форму.
Готову ковбаску звільніть від плівки. Присипте цукровою пудрою (пальцями втирайте пудру), надаючи ковбаски більш натуральний вигляд. Десерт готовий!