Рецепт Солодка ковбаска фото

Солодка ковбаска
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Найсмачніша і солодка ковбаска готується зі згущеним молоком! Рецепт дуже простий, напевно, всі ми колись пробували ковбаску в гостях або готували самостійно. Забули? Я нагадаю, дивіться рецепт!

Опис приготування:

Для солодкої ковбаски можна використовувати різні наповнювачі, крім горіхів. Додайте цукатів, в'яленої журавлини або вишень без кісточок, буде смачно і красиво! запам'ятовуйте рецепт, як приготувати солодку ковбаску, адже це блюдо так люблять дорослі і діти!

  • Печиво пісочне - 220 грам
  • Какао-порошок - 2-3 Ст. Ложок
  • Горіхи волоські - 50 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Згущене молоко - 120 грам
  • Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки (для оформлення ковбасок)
солодка ковбаска - фото крок 1
Приготуйте продукти. Якщо є можливість, то дістаньте вершкове масло заздалегідь, нехай тане. Приступимо!
солодка ковбаска - фото крок 2
Вершкове масло розтопіть на водяній бані.
солодка ковбаска - фото крок 3
Змішайте топлене масло зі згущеним молоком до однорідного крему.
солодка ковбаска - фото крок 4
Волоські горіхи звільніть від шкаралупи. Придушіть їх в ступці, тільки не дрібно, щоб в готовій ковбаски були видні шматочки.
солодка ковбаска - фото крок 5
Печиво поламайте руками на дрібні шматочки, додайте какао-порошок, грецькі горіхи, все гарненько перемішайте.
солодка ковбаска - фото крок 6
Додайте масло зі згущеним молоком, виходить липка щільна маса.
солодка ковбаска - фото крок 7
На столі розкладіть в кілька шарів харчову плівку, викладіть на неї половину солодкої маси, акуратно, притискаючи загорніть. Краї скрутіть, як у цукерки, це дозволить ущільнити ковбаску. Приберіть її на 3-4 години в холодильник, щоб масло застигло і ковбаска прийняла форму.
солодка ковбаска - фото крок 8
Готову ковбаску звільніть від плівки. Присипте цукровою пудрою (пальцями втирайте пудру), надаючи ковбаски більш натуральний вигляд. Десерт готовий!

Схожі рецепти