Рецепт Чайна ковбаска фото

Чайна ковбаска
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок
Солодке , Десерти , Без випічки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Є такі десерти, які чудово поєднують в собі простоту процесу і інгредієнтів з приголомшливим смаком. З одним таким варіантом, який подобається і дорослим, і дітям, як раз хочу вас познайомити.

Опис приготування:

Ділюся з вами класної ідеєю, як приготувати чайну ковбаску. Багатьом цей десерт знаком ще з дитинства. В даному випадку використовуються також фісташки. Горішки, на мій погляд, надають особливу пікантність. Активного часу - хвилин 20, але перед подачею потрібно витримати десерт в холодильнику мінімум години 4.

  • Шоколад - 90 грам
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Печиво - 250 грам (приблизно)
  • Fistashki - 4-5 Ст. Ложок
  • Кава заварний - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
  • Цукрова пудра - За смаком (по бажанню)
чайна ковбаска - фото крок 1
1. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі, подрібніть трохи горіхи, збийте до пишності розм'якшене вершкове масло.
чайна ковбаска - фото крок 2
2. Печиво потрібно також потовкти в крихту.
чайна ковбаска - фото крок 3
3. У глибокій мисці з'єднайте масло, крихту, шоколад, горіхи і кава. Ретельно перемішайте до однорідності.
чайна ковбаска - фото крок 4
4. Сформуйте ковбаску, викладіть її на пергамент, загорніть і приберіть в холодильник.
чайна ковбаска - фото крок 5
5. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти