Чайна ковбаска
(покроковий рецепт з фото)
Є такі десерти, які чудово поєднують в собі простоту процесу і інгредієнтів з приголомшливим смаком. З одним таким варіантом, який подобається і дорослим, і дітям, як раз хочу вас познайомити.
Ділюся з вами класної ідеєю, як приготувати чайну ковбаску. Багатьом цей десерт знаком ще з дитинства. В даному випадку використовуються також фісташки. Горішки, на мій погляд, надають особливу пікантність. Активного часу - хвилин 20, але перед подачею потрібно витримати десерт в холодильнику мінімум години 4.
- Шоколад - 90 грам
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Печиво - 250 грам (приблизно)
- Fistashki - 4-5 Ст. Ложок
- Кава заварний - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
- Цукрова пудра - За смаком (по бажанню)
1. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі, подрібніть трохи горіхи, збийте до пишності розм'якшене вершкове масло.
2. Печиво потрібно також потовкти в крихту.
3. У глибокій мисці з'єднайте масло, крихту, шоколад, горіхи і кава. Ретельно перемішайте до однорідності.
4. Сформуйте ковбаску, викладіть її на пергамент, загорніть і приберіть в холодильник.
5. Перед подачею можна присипати цукровою пудрою. Приємного чаювання!