Салат «Чайна троянда»
(покроковий рецепт з фото)
На обід, На святковий стіл, День народження, Святковий обід, Новий рік, Ювілей, 8 березня, День закоханих
Салат "чайна троянда" дуже оригінальний за своїм оформленням. Основа салату в принципі може бути будь-яким листковим салатом. Головне - прикраса! Салат привертає до себе увагу на святковому столі.
Салат "чайна троянда" чіпсами прикрашається перед самою подачею, так як вони можуть розмокнути, якщо салат буде вологим. Дуже красиво виглядає прикраса плоскими шматочками буряка, для цього потрібно одну буряк залишити на прикрасу. Особливо це виправдано, коли в рецепт салату входить буряк. Інгредієнти можна викласти шарами, а можна все просто перемішати, викласти круглої гіркою і відправити в холодильник, а перед подачею прикрасити. Успіхів і приємного апетиту!
- Оселедець - 2 штуки
- Кальмари - 300 грам
- Цибуля - 1 грам
- Буряк - 2-3 штук
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Оселедець поріжте кубиками.
Кальмар відварити 2 хвилини.
Цибуля поріжте і змішайте з майонезом.
Моркву і картоплю натріть на крупній тертці.
Буряк натріть на тертці.
Інгредієнти з'єднайте разом у вигляді гірки.
Прикрасьте салат перед самою подачею чіпсами у вигляді троянди.
Також троянду можна прикрасити плоско нарізаними шматочками буряка.