Солодка ковбаска зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Ще з дитинства пам'ятаю, як приготувати солодку ковбаску зі згущеним молоком. Це був десерт, який міг зробити будь-який школяр, який не вміє робити нічого на кухні. Спробуємо згадати рецепт.
Цікаво те, що такі прості і доступні інгредієнти, як печиво, масло і згущене молоко дарують справжню магію смаку. Мої діти теж полюбили цей десерт. Ми, можна сказати, робимо його запаси на всякий випадок. Адже зберігається він у морозилці, а значить може пролежати досить довго. Зручно!
- Вершкове масло - 100 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Funduk - 100 грам
- Печиво, крекери або коржі - 500 грам
- Какао - 3 Ст. Ложки
- Кокосова стружка - 3 Ст. Ложки
Масло розтопіть на водяній бані.
В масло всипте какао, перемішайте все до утворення єдиної консистенції.
Печиво або коржі покладіть в пакет і розкришити.
У масляну суміш додайте коржі, сгущёнку, стружку і розколоті горіхи. Добре перемішайте.
Покладіть суміш у харчову плівку у вигляді ковбасок, загорніть ретельно.
Покладіть ковбаски на 3 години в морозильник, а потім можете пробувати!