Кондитерська ковбаска зі згущеним молоком
(покроковий рецепт з фото)
Є кілька способів приготування улюблених ласощів всіх радянських школярів - кондитерської ковбаси. Один з найпростіших це рецепт, як приготувати кондитерську ковбасу зі згущеним молоком.
Якщо шукаєте простий, смачний і недорогий десерт для дорослих і особливо дітей, то це кондитерська ковбаса. Його приготування можна довірити недосвідченої господині і навіть дитині. Продукти для нього доступні і недорогі, їх з легкістю можна купити в найближчому супермаркеті.
- Печиво - 600 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Згущене молоко - 350 грам
1. 500 грам печива подрібнюємо в міксері або качалкою до стану порошку, а решта 100 грам ламаємо на дрібні шматочки.
2. У миску до печива (крихта) вливаємо згущене молоко, додаємо розм'якшене вершкове масло, яке заздалегідь дістали з холодильника. Какао розводимо в 100 мілілітрах окропу і додаємо в миску.
3. Перемішуємо отриману масу до отримання однорідної консистенції, всипаємо печиво, що поламали на дрібні шматочки, перемішуємо.
4. З отриманої маси скачуємо ковбаски і загортаємо їх у целофановий пакет або в харчову плівку. Відправляємо в морозильник на 4 годину. Ковбаски готові, пробуємо і насолоджуємося.