Картопля кондитерська
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.
Кондитерська картопля - це прям то, що треба вранці до кави або чаю. Смак дитинства заряджає хорошим настроєм на цілий день. Рекомендую спробувати цей десерт, який обожнюють діти.
Опис приготування:
На фінальному етапі рецепта, як приготувати картоплю кондитерську, ви можете використовувати не кокосову стружку або корицю, а розтоплений шоколад або подрібнені горіхи. Якщо використовуєте шоколад, зменшите кількість цукру в самому рецепті, інакше картопля вийде дуже солодкою.
Як варіант: всередину кожної картоплі можна покласти маленький сюрприз у вигляді цілісного горіха або який-небудь ягоди.
- Вершкове масло - 150 грам
- Вершковий сир - 110 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Цукор - 400 грам
- Кокосова стружка - 200 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1
Заздалегідь дістаньте вершковий сир і вершкове масло, щоб вони були кімнатної температури.
2
Змішайте всі ці інгредієнти у великій мисці.
3
Туди ж додайте кокосову стружку.
4
Перемішайте сир, масло і кокосову стружку, щоб утворилася однорідна суміш.
5
Отвесьте 400 грам цукру і додайте в миску. Щоб печиво було більш ароматним, додайте 1 пакетик ванільного цукру.
6
Візьміть готову кокосову стружку і додайте в тарілку.
7
Перемішайте все разом, щоб у вас вийшла однорідна суміш.
8
Тепер необхідно надати майбутнім картоплю форму. Руками візьміть трохи тесту, сформуйте кульку середнього розміру.
9
Посипте кульку зверху кокосовою стружкою або корицею.
10
Надішліть в холодильник на 1 час. Десерт готовий.