Картопля кондитерська
(покроковий рецепт з фото)
Кондитерська картопля - це прям то, що треба вранці до кави або чаю. Смак дитинства заряджає хорошим настроєм на цілий день. Рекомендую спробувати цей десерт, який обожнюють діти.
На фінальному етапі рецепта, як приготувати картоплю кондитерську, ви можете використовувати не кокосову стружку або корицю, а розтоплений шоколад або подрібнені горіхи. Якщо використовуєте шоколад, зменшите кількість цукру в самому рецепті, інакше картопля вийде дуже солодкою.
Як варіант: всередину кожної картоплі можна покласти маленький сюрприз у вигляді цілісного горіха або який-небудь ягоди.
- Вершкове масло - 150 грам
- Вершковий сир - 110 грам
- Ванільний цукор - 5 грам
- Цукор - 400 грам
- Кокосова стружка - 200 грам
- Обкладинка - 1 Ст. Ложка
1
Заздалегідь дістаньте вершковий сир і вершкове масло, щоб вони були кімнатної температури.
2
Змішайте всі ці інгредієнти у великій мисці.
3
Туди ж додайте кокосову стружку.
4
Перемішайте сир, масло і кокосову стружку, щоб утворилася однорідна суміш.
5
Отвесьте 400 грам цукру і додайте в миску. Щоб печиво було більш ароматним, додайте 1 пакетик ванільного цукру.
6
Візьміть готову кокосову стружку і додайте в тарілку.
7
Перемішайте все разом, щоб у вас вийшла однорідна суміш.
8
Тепер необхідно надати майбутнім картоплю форму. Руками візьміть трохи тесту, сформуйте кульку середнього розміру.
9
Посипте кульку зверху кокосовою стружкою або корицею.
10
Надішліть в холодильник на 1 час. Десерт готовий.