Кондитерська глазур
(покроковий рецепт з фото)
Всі люблять солодке, проте мало хто знає, як приготувати кондитерську глазур. Сьогодні я розповім вам дивовижний рецепт, яким ви будете користуватися завжди. Дотримуйтесь уважно кроків.
Цей рецепт має масу переваг, серед яких зовнішній вигляд готового виробу. Торт з такою глазур'ю виходить бездоганно глянцевим. Дану кондитерську глазур легко забарвити в будь-який колір, використовуючи харчові барвники. Готувати її досить просто, а результат вас просто вразить в найкращому сенсі цього слова. Однак слід бути обережним і витримати глазур згідно з рецептом, тільки тоді ви можете розраховувати на 100% -ний результат. Особливо задоволеними будуть діти, коли побачать своє відображення в торті. Готуйте і нічого не бійтеся, тоді все у вас вийде!
- Глюкоза - 300 грам
- Цукор - 300 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Згущене молоко - 200 грам
- Шоколад - 300 грам
- Желатин - 20 грам
1
Для початку розм'якшує желатин в холодній воді. Тим часом цукор і глюкозу змішуємо в окремому сотейнику і заливаємо водою. Солодку масу доводимо до кипіння.
2
В окремій ємності змішуємо шоколад, згущене молоко і розмочений віджатий желатин. Зверху на цю суміш виливаємо цукор з глюкозою, які ми раніше закип'ятити. Додаємо за бажанням барвник і гарненько все перемішуємо ручним міксером.
3
Відставляємо глазур в холодильник на ніч. Перед використанням розігріваємо глазур при температурі 35 градусів за Цельсієм.