Кондитерська ковбаска з печива
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви думаєте, що ковбасу можна тільки на бутерброд класти, то сильно помиляєтеся. Ковбаса може бути і солодкою. Сьогодні я розповім вам, як приготувати кондитерську ковбаску з печива.
Хто сказав, що дітям не можна їсти ковбасу? Ще якомога, якщо в помірних кількостях. Така ковбаска відмінно підійде до будь-якого чаювання і обов'язково здивує ваших гостей. А також такий десерт послужить відмінну службу на дитячому святі. Перед подачею можна посипати шматочки ковбаси цукровою пудрою. Смачного!
- Вершкове масло - 100 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Какао - 2.5 Ст. Ложки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Пісочне печиво - 200 грам
- Грецькі горіхи - 80 грам
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Приблизно 2/3 печива подрібніть в борошно.
3. Іншу частину печива подрібніть у велику крихту.
4. Додайте до подрібненого печива волоські горіхи. Горіхи попередньо обсмажте на сухій сковороді і порубаєте ножем.
5. З'єднайте окремо какао, цукор і молоко. Перемішайте. Поставте в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини і доведіть до кипіння.
6. Дістаньте і перемішайте все ще раз.
7. З'єднайте шоколадну масу і печиво з горіховою крихтою.
8. Додайте нарізане кубиками м'яке вершкове масло.
9. Добре все перемішайте, повинна вийти однорідна маса.
10. Отриману масу перекладіть на фольгу і сформуйте руками ковбаску. Загорніть фольгу і приберіть ковбаску в морозилку на 2-3 годину.
11. Кондитерська ковбаска з печива готова. Приємного чаювання!