Шоколадна ковбаса з печива з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Дитинство у мене асоціюється з кількома десертами. Робила їх мама з простих інгредієнтів, але вони були неймовірно смачними. І зараз деякі ласощі я повторюю, а мої діти їх люблять.
Давайте згадаємо про те, як приготувати рецепт шоколадної ковбаски з печива зі згущеним молоком. Рецептів цього десерту багато, кожен робить його по своєму смаку. Може бути, вам сподобається моя варіація з молочним шоколадом. Я також додаю горішки. Виходить повноцінний смак і відмінна структура.
- Згущене молоко - 400 грам
- Арахіс - 100 грам
- Печиво "до чаю" - 150 грам
- Шоколад молочний - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Какао - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - За смаком
У сотейник викладіть масло і поставте на слабкий вогонь.
Розтопити масло і додайте какао з цукром, постійно заважаючи.
Потім влийте згущене молоко. Перемішайте масу до однорідного стану.
Арахіс обсмажити на сухій сковороді. Потім зніміть з нього лушпиння і подрібніть.
У солодку масу додайте 40 г шоколаду. Доведіть його до кипіння, весь час заважаючи. Потім вимкніть вогонь.
Потім туди ж додайте горішки та поламайте печиво.
Що залишився шоколад роздробити на невеликі шматочки. Додайте його в масу і все ретельно перемішайте.
На харчову плівку викладіть солодку суміш. Якщо у вас залишилося печиво, то посипте їм суміш.
Поверніть десерт в ковбаску і загорніть в плівку.
Залиште ковбаску в холодильнику на 1 час. Перед подачею посипте десерт цукровою пудрою. Приємного чаювання!