Шоколадна ковбаса з печива
(покроковий рецепт з фото)
Це найулюбленіші ласощі мого дитинства! Як багато тепла і щастя в цьому рецепті. Сьогодні я готую для своєї доньки, як колись моя мама для мене. Солодка і ароматна ковбаска!
Це класичний варіант приготування шоколадної ковбаси з печива. Але можна кожен раз додавати нові інгредієнти і робити цей десерт тільки краще і тільки смачніше! хай щастить! А я поки розповім і покажу, як приготувати шоколадна ковбаса з печива.
- Печиво - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Горіхи волоські або арахіс - 100 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Какао - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Молоко - 100 мілілітрів
Приготуйте продукти для десерту. Горіхи звільніть від шкаралупи.
У мисці з'єднайте вершкове масло з молоком, цукром і какао. Прогрійте масу на паровій бані до розчинення всіх інгредієнтів. Не доводьте їх до кипіння! головне, щоб масло стало теплим, розчинився цукор.
Руками або качалкою поламайте печиво на дрібні шматочки.
Очищені горіхи подрібніть в ступці або просто порубати ножем. Додайте їх до печива. Перемішайте.
Залийте солодким молоком з маслом печиво.
І гарненько ложкою перемішайте. Повинна вийти в'язка густа маса.
На харчову плівку викладіть частина солодкої маси, щільно загорніть її, як ковбаску. У мене вийшло три невеликих ковбаски. Краї зв'яжіть ниткою щільно, щоб ковбаса прийняла форму, і відправте її на 3-4 години в холодильник. Через цей час ковбаска буде готова!