Рецепт Шоколадна картопля з печива фото

Шоколадна картопля з печива
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Грецькі горіхи , Вершкове масло , Згущене молоко
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви задумалися над тим, що б приготувати до вечірнього чаювання? тоді рецепт, як приготувати шоколаднубю картоплю з печива то, що вам потрібно. Простий в приготуванні і дуже смачний рецепт.

Опис приготування:

Цей невигадливий рецепт родом з далекого дитинства наших мам. Всі інгредієнти доступні і не вимагають великих витрат на їх покупку. Печиво краще брати шоколадне, але якщо його не виявилося в продажу, то звичайне"Чайне" або"Ювілейне" дуже добре вписуються в цей рецепт. Є багато варіантів приготування такого тістечка, але цей найлегший і викликає захват у дітвори, та й дорослих. В даному випадку в нього не додається лікер, або якесь інше спиртне. Воно і так виходить ароматним і досить вологим всередині. Втім, як раз в цьому і"фішка" такого тістечка. А ще його можна готувати в будь-який час року. Особливо влітку, адже духовка не знадобиться!

  • Печиво - 300 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Згущене молоко - 200 мілілітрів
  • Какао - 3-4 Ст. Ложок
  • Грецькі горіхи - 100 грам
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
шоколадна картопля з печива - фото крок 1
1. Поламайте печиво. Помістіть в чашу блендера і подрібніть так, щоб крихти були такого розміру, як сухарі для панірування.
шоколадна картопля з печива - фото крок 2
2. З'єднайте м'яке вершкове масло і згущене молоко. Розмішуйте недовго.
шоколадна картопля з печива - фото крок 3
3. Додайте в цю суміш какао-порошок і ванільний цукор. Ретельно змішуйте до стану однорідності.
шоколадна картопля з печива - фото крок 4
4. Качалкою подрібніть волоські горіхи.
шоколадна картопля з печива - фото крок 5
5. Всі підготовлені компоненти об'єднайте в одному посуді. Приступайте до формування тістечок у формі картоплі.
шоколадна картопля з печива - фото крок 6
6. Викладайте на тарілку і поставте в холодильник. Знадобиться не менше години, щоб тістечко добре просочилося. Все готово.

Схожі рецепти