Гливи, мариновані на закуску
(покроковий рецепт з фото)
Важко придумати більш відповідну закуску для міцних напоїв, ніж грибочки, особливо якщо вони мариновані. І зараз я розповім вам, як швидко і просто приготувати соковиті і ароматні гливи.
Яка найприголомшливіша закуска на всі випадки життя, яка зробить будь-яке застілля яскравіше і праздничней? Ну, звичайно ж, це грибочки, причому не прості, а саме мариновані, ну або на худий кінець солоні. А якщо в цьому році зробити заготовки з них вам не вдалося, не впадай у відчай, адже я з постачанням розповім вам, як приготувати гливи, мариновані на закуску. Ці чудові грибочки останнім часом продаються цілий рік в магазинах, але на відміну від печериць, у глив більш яскравий грибний смак, тому вони ідеально підходять для маринування. Так що якщо у вас намічається в найближчі дні застілля, то просто приготуйте гливи, мариновані на закуску, в домашніх умовах, і вже через пару днів ці грибочки можна сміливо їсти.
- Гливи - 350 грам
- Вода - 1 літр
- Сіль - 3 чайних ложки
- Цукор - 1-1, 5 чайних ложки
- Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Лавровий лист - 4 штуки
- Перець запашний горошком - 8 штук
- Перець чорний горошком - 10-12 штук
- Гвоздика - 5-6 штук