Листкові «вушка» на закуску
(покроковий рецепт з фото)
"вушка" за моїм рецептом виходять гострі, адже змащую тісто я соусом "чилі" (це томатний соус з додаванням великої кількості пекучого перцю чилі та ароматних трав).
У рецепті я вказала час без урахування розморожування тесту. Його можна купити не тільки в замороженому вигляді, але і готовому у відділах кулінарії. Потрібно просто розкласти його на робочому столі, змастити соусом, покласти начинку і згорнути так, щоб після нарізки вийшли "вушка"! Тепер ви знаєте, як приготувати "вушка" на закуску!
- Листкове тісто бездріжджове - 250 грам
- Соус "чилі" - 2-3 Ст. Ложок
- Шинка (спектроскопії або бекону) - 70 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
Тісто розморозити при кімнатній температурі. Натріть на крупній тертці сир і шинку. Увімкніть духовку прогріватися на 220 градусів.
Розгортати тісто не потрібно, просто розкладіть його на столі і все. Змастіть його добре гострим соусом, у мене пішло три столових ложки. Зверху розподіліть терту шинку.
Далі - шар тертого сиру.
З двох сторін почніть згортати рулет. Дійшовши до серединки і руками притисніть рулет, щоб він добре тримався.
Гострим ножем поріжте рулетик на шматочки. Вставте пергамент.
Змастіть молоком і притрусіть кунжутом. Надішліть деко в духовку на 15-20 хвилин.