Рецепт Листкові «вушка» на закуску фото

Листкові «вушка» на закуску
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Випічка

"вушка" за моїм рецептом виходять гострі, адже змащую тісто я соусом "чилі" (це томатний соус з додаванням великої кількості пекучого перцю чилі та ароматних трав).

У рецепті я вказала час без урахування розморожування тесту. Його можна купити не тільки в замороженому вигляді, але і готовому у відділах кулінарії. Потрібно просто розкласти його на робочому столі, змастити соусом, покласти начинку і згорнути так, щоб після нарізки вийшли "вушка"! Тепер ви знаєте, як приготувати "вушка" на закуску!

  • Листкове тісто бездріжджове - 250 грам
  • Соус "чилі" - 2-3 Ст. Ложок
  • Шинка (спектроскопії або бекону) - 70 грам
  • Сир твердий - 70 грам
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
листкові
Тісто розморозити при кімнатній температурі. Натріть на крупній тертці сир і шинку. Увімкніть духовку прогріватися на 220 градусів.
листкові
Розгортати тісто не потрібно, просто розкладіть його на столі і все. Змастіть його добре гострим соусом, у мене пішло три столових ложки. Зверху розподіліть терту шинку.
листкові
Далі - шар тертого сиру.
листкові
З двох сторін почніть згортати рулет. Дійшовши до серединки і руками притисніть рулет, щоб він добре тримався.
листкові
Гострим ножем поріжте рулетик на шматочки. Вставте пергамент.
листкові
Змастіть молоком і притрусіть кунжутом. Надішліть деко в духовку на 15-20 хвилин.

Схожі рецепти