Рецепт Листкові вушка фото

Листкові вушка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Листкове тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Фуршет
Випічка, Печиво

Листкові хрусткі вушка - одне з улюблених страв дітей і дорослих. Вони не складні в приготуванні і підходять як до святкового столу, так і до теплого сімейного вечері.

Печиво "листкові вушка" готується з готового листкового тіста. Його треба лише розкачати, присипати цукром і нарізати. Замість цукру можна присипати тісто сумішшю з солі і цукру.

  • Готове листкове тісто - 400 грам
  • Цукор - 5-7 Ст. Ложок
  • Шоколад - 40 грам (по бажанню)
листкові вушка - фото крок 1
1. Розкачайте листкове тісто (товщина - 0, 5 см).
листкові вушка - фото крок 2
2. В мечі допомоги (ножа для піци) obrezhyte кінець тесту. Вони повинні бути рівними.
листкові вушка - фото крок 3
3. Присипте тісто цукром і розкачати разом з цукром, щоб він "зафіксувався" .
листкові вушка - фото крок 4
4. Відзначте середину пласта тіста.
листкові вушка - фото крок 5
5. До зазначеного центру (всередину) скрутіть тісто від одного і іншого краю, так, щоб вони зустрілися в серединці.
листкові вушка - фото крок 6
6. Повинна вийде така от подвійна ковбаска.
листкові вушка - фото крок 7
7. Гострим ножем розрізати ковбаску на печиво, товщиною по 1 см.
листкові вушка - фото крок 8
8. Нарізане печиво викладіть на застелений пергаментом деко.
листкові вушка - фото крок 9
9. Випікайте печиво в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
листкові вушка - фото крок 10
10. Готове печиво зніміть з пергаменту викладіть на тарілку.

Схожі рецепти