Листкові вушка
(покроковий рецепт з фото)
Листкові хрусткі вушка - одне з улюблених страв дітей і дорослих. Вони не складні в приготуванні і підходять як до святкового столу, так і до теплого сімейного вечері.
Печиво "листкові вушка" готується з готового листкового тіста. Його треба лише розкачати, присипати цукром і нарізати. Замість цукру можна присипати тісто сумішшю з солі і цукру.
- Готове листкове тісто - 400 грам
- Цукор - 5-7 Ст. Ложок
- Шоколад - 40 грам (по бажанню)
1. Розкачайте листкове тісто (товщина - 0, 5 см).
2. В мечі допомоги (ножа для піци) obrezhyte кінець тесту. Вони повинні бути рівними.
3. Присипте тісто цукром і розкачати разом з цукром, щоб він "зафіксувався" .
4. Відзначте середину пласта тіста.
5. До зазначеного центру (всередину) скрутіть тісто від одного і іншого краю, так, щоб вони зустрілися в серединці.
6. Повинна вийде така от подвійна ковбаска.
7. Гострим ножем розрізати ковбаску на печиво, товщиною по 1 см.
8. Нарізане печиво викладіть на застелений пергаментом деко.
9. Випікайте печиво в розігрітій до 220 градусів духовці протягом 15 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.
10. Готове печиво зніміть з пергаменту викладіть на тарілку.