Рецепт Печиво «свинячі вушка» фото

Печиво «свинячі вушка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Дуже ніжне, розсипчаста печиво. Готується швидко і просто. З'їдається ще швидше.

Опис приготування:

Мої дітки від такого печива були в захваті. З'їдалося воно дуже швидко. Легке, солодке і незвичайної форми - що ще потрібно, щоб порадувати малечу Рецепт приготування печива"Свинячі вушка" - дуже простий. Готується воно рекордно швидко і в домашніх умовах приготувати це печиво вам не складе ніяких труднощів.

  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Оцет або лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
печиво
Збити яйця з цукром, додати гашене оцтом або лимонним соком соду. Перемішати. Всипати борошно і ретельно розмішати. Тісто має вийде за густотою як сметана.
печиво
Деко змастити маслом і виливати тісто по чайній ложці. Воно повинно розтікатися і вийдуть ось такі ось коржі.
печиво
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці всього хвилин 10. Колір готових печенюшек повинен бути світло-жовтим.
печиво
Виймаємо деко з готовими печивом і, поки вони гарячі, швидко прищипують краю.

Схожі рецепти