Печиво «свинячі вушка»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже ніжне, розсипчаста печиво. Готується швидко і просто. З'їдається ще швидше.
Мої дітки від такого печива були в захваті. З'їдалося воно дуже швидко. Легке, солодке і незвичайної форми - що ще потрібно, щоб порадувати малечу Рецепт приготування печива "свинячі вушка" - дуже простий. Готується воно рекордно швидко і в домашніх умовах приготувати це печиво вам не складе ніяких труднощів.
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Оцет або лимонний сік - 0, 5 чайних ложки
Збити яйця з цукром, додати гашене оцтом або лимонним соком соду. Перемішати. Всипати борошно і ретельно розмішати. Тісто має вийде за густотою як сметана.
Деко змастити маслом і виливати тісто по чайній ложці. Воно повинно розтікатися і вийдуть ось такі ось коржі.
Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці всього хвилин 10. Колір готових печенюшек повинен бути світло-жовтим.
Виймаємо деко з готовими печивом і, поки вони гарячі, швидко прищипують краю.