Свинячі вушка по-корейськи (сніданок)
(покроковий рецепт з фото)
Хочете знайти рецепт смачної і простий закуски? подивіться, як приготувати свинячі вушка по-корейськи (сніданок), дуже хрустку, ароматну і апетитну закуску, яку можна подати на свято.
Головною особливістю даного рецепта є соус, в якому необхідно замаринувати вушка перед приготуванням. Крім того, важливо правильно відварити вушка, щоб вони не злиплися після варіння і добре виглядали в готової закуски. Морква по-корейськи можна приготувати вдома або купити, це не має значення. Регулюйте кількість соєвого соусу і оцту на свій смак і обов'язково пробуйте соус.
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Вода - 100 грам
- Свиняче вушко - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Перець - За смаком
- Яблучний оцет - 1-2 чайних ложок
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
1. Свинячі вушка відправте в підсолену воду і відваріть протягом 30-40 хвилин після закипання. Додайте перець і лавровий лист.
2. Воду змішайте з цукром, соєвим соусом і залиште, щоб розтанув цукор. Додайте оцет і перемішайте. Вушка вийміть з води і остудіть. Наріжте їх соломкою. Жирні частини можете не додавати.
3. Залейте соломку соусом, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 3-4 годин. Вушка перекладіть до моркви. Смачного!