Рецепт Свинячі вушка по-корейськи (сніданок) фото

Свинячі вушка по-корейськи (сніданок)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Вушка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 3
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Хочете знайти рецепт смачної і простий закуски? подивіться, як приготувати свинячі вушка по-корейськи (сніданок), дуже хрустку, ароматну і апетитну закуску, яку можна подати на свято.

Опис приготування:

Головною особливістю даного рецепта є соус, в якому необхідно замаринувати вушка перед приготуванням. Крім того, важливо правильно відварити вушка, щоб вони не злиплися після варіння і добре виглядали в готової закуски. Морква по-корейськи можна приготувати вдома або купити, це не має значення. Регулюйте кількість соєвого соусу і оцту на свій смак і обов'язково пробуйте соус.

  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Вода - 100 грам
  • Свиняче вушко - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Яблучний оцет - 1-2 чайних ложок
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
свинячі вушка по-корейськи (сніданок) - фото крок 1
1. Свинячі вушка відправте в підсолену воду і відваріть протягом 30-40 хвилин після закипання. Додайте перець і лавровий лист.
свинячі вушка по-корейськи (сніданок) - фото крок 2
2. Воду змішайте з цукром, соєвим соусом і залиште, щоб розтанув цукор. Додайте оцет і перемішайте. Вушка вийміть з води і остудіть. Наріжте їх соломкою. Жирні частини можете не додавати.
свинячі вушка по-корейськи (сніданок) - фото крок 3
3. Залейте соломку соусом, накрийте кришкою і дайте настоятися протягом 3-4 годин. Вушка перекладіть до моркви. Смачного!

Схожі рецепти