Рецепт Мариновані гливи швидкого приготування фото

Мариновані гливи швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 30 хв.

Мариновані гливи швидкого приготування. Можна подавати на стіл відразу після охолодження. Відмінно підійдуть до святкового столу.

Опис приготування:

Мариновані гливи швидкого приготування - чудова закуска, яка готується простіше простого. Вам знадобляться гриби, спеції, вода, оцет і рослинне масло. Рецепт приготування - перед вами. Гарного дня!

  • Гливи - 500 грам
  • Горошини чорного перцю - 10-12 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука (знадобиться тільки сік)
  • Вода - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1/3 склянки
  • Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
  • Велика морська сіль - 1/2 Ст. Ложки
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 1
1. Почистіть і промийте гриби. Після пропустіть через друшляк і дайте їм висохнути.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 2
2. Гливи наріжте крупно.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 3
3. Видавіть 4-5 зубчиків часнику.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 4
4. Налийте в каструлю воду, олія, лимонний сік і оцет. Додайте сіль, лаврові листи, перець і часник. Доведіть до кипіння і на слабкому вогні прокип'ятіть 15 хв.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 5
5. Викладіть гриби в окрему каструлю і залийте маринадом через друшляк.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 6
6. Доведіть гливи в маринаді до кипіння, прокип'ятіть 10 хв і дайте охолонути. Їсти можна відразу після повного охолодження, додавши рослинне масло і дрібно нарізану цибулю. Смачного!

Схожі рецепти