Рецепт Мариновані гливи швидкого приготування фото

Мариновані гливи швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Мариновані гливи швидкого приготування. Можна подавати на стіл відразу після охолодження. Відмінно підійдуть до святкового столу.

Мариновані гливи швидкого приготування - чудова закуска, яка готується простіше простого. Вам знадобляться гриби, спеції, вода, оцет і рослинне масло. Рецепт приготування - перед вами. Гарного дня!

  • Гливи - 500 грам
  • Горошини чорного перцю - 10-12 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Лимон - 1 штука (знадобиться тільки сік)
  • Вода - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - 1/3 склянки
  • Оцет столовий - 1 Ст. Ложка
  • Велика морська сіль - 1/2 Ст. Ложки
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 1
1. Почистіть і промийте гриби. Після пропустіть через друшляк і дайте їм висохнути.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 2
2. Гливи наріжте крупно.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 3
3. Видавіть 4-5 зубчиків часнику.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 4
4. Налийте в каструлю воду, олія, лимонний сік і оцет. Додайте сіль, лаврові листи, перець і часник. Доведіть до кипіння і на слабкому вогні прокип'ятіть 15 хв.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 5
5. Викладіть гриби в окрему каструлю і залийте маринадом через друшляк.
мариновані гливи швидкого приготування - фото крок 6
6. Доведіть гливи в маринаді до кипіння, прокип'ятіть 10 хв і дайте охолонути. Їсти можна відразу після повного охолодження, додавши рослинне масло і дрібно нарізану цибулю. Смачного!

Схожі рецепти