Рецепт Мариновані маслюки швидкого приготування фото

Мариновані маслюки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

У народі кажуть, що найсмачніше маринувати саме маслюки! Ну що я вам скажу, не можу не погодиться, так воно і є - мариновані маслюки неймовірно чудові. Спробуйте і ви!

Як в домашніх умовах зробити мариновані маслюки швидкого приготування? Дуже просто, вам знадобляться, власне, масло, інгредієнти для маринаду і баночки для консервації. Для того, щоб заощадити час, баночки попередньо стерилізуємо, не забуваючи про кришках. Мариновані грибочки зберігаються в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці. Хай щастить!

  • Масло - 1 кілограм
  • Сіль - 25 грам
  • Цукор - 10 грам
  • Лимонна кислота - 2 грами
  • Перець горошком - 7 штук
  • Обкладинка - 1 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
мариновані маслюки швидкого приготування - фото крок 1
Ретельно перебираємо, очищаємо і промиваємо маслюки. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин. Відкидаємо на друшляк грибочки.
мариновані маслюки швидкого приготування - фото крок 2
Готуємо маринад з: цукру, солі, перцю горошком, лаврового листя, кориці. Доводимо до кипіння, опускаємо гриби і варимо ще 7-8 хвилин. В кінці додаємо лимонну кислоту.
мариновані маслюки швидкого приготування - фото крок 3
Грибочки розподіліть по стерилізованим баночках, зверху залив маринадом. Закрийте кришками і переверніть до повного охолодження. Смачного!

Схожі рецепти