Мариновані маслюки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
У народі кажуть, що найсмачніше маринувати саме маслюки! Ну що я вам скажу, не можу не погодиться, так воно і є - мариновані маслюки неймовірно чудові. Спробуйте і ви!
Як в домашніх умовах зробити мариновані маслюки швидкого приготування? Дуже просто, вам знадобляться, власне, масло, інгредієнти для маринаду і баночки для консервації. Для того, щоб заощадити час, баночки попередньо стерилізуємо, не забуваючи про кришках. Мариновані грибочки зберігаються в холодильнику або будь-якому іншому холодному місці. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Сіль - 25 грам
- Цукор - 10 грам
- Лимонна кислота - 2 грами
- Перець горошком - 7 штук
- Обкладинка - 1 грам
- Лавровий лист - 2 штуки
Ретельно перебираємо, очищаємо і промиваємо маслюки. Потім відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин. Відкидаємо на друшляк грибочки.
Готуємо маринад з: цукру, солі, перцю горошком, лаврового листя, кориці. Доводимо до кипіння, опускаємо гриби і варимо ще 7-8 хвилин. В кінці додаємо лимонну кислоту.
Грибочки розподіліть по стерилізованим баночках, зверху залив маринадом. Закрийте кришками і переверніть до повного охолодження. Смачного!