Мариновані кабачки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам простий і швидкий рецепт, як приготувати мариновані кабачки швидкого приготування. Вони будуть готові вже через 2 годину. Погодьтеся, це дуже зручна закуска!
Таку закуску приготувати - простіше простого. Кабачки дуже тонко нарізаються і маринуються в суміші спецій, масла і оцту, а потім настоюють холодильнику. Але про все по порядку. Ознайомтеся з моїм рецептом нижче, і не забудьте поділитися в коментарях враженнями від готового блюда. Хай щастить!
- Кабачок - 500 грам
- Кріп - 1 пучок
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Оцет яблучний або рисовий - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Прованські трави - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
Насамперед підготуємо всі необхідні продукти.
Кабачки гарненько промиємо, після чого поріжемо їх дуже тонкими пластинами за допомогою Овочечистка.
Тепер приготуємо маринад. Для цього змішаємо в мисочці спеції, масло і оцет.
Поливаємо кабачки вийшов маринадом. Відправляємо їх в холодильник на 2 годину. Там вони будуть наполягати.
Мариновані кабачки готові. Можна подавати їх до столу. Смачного!