Рецепт Мариновані кабачки швидкого приготування фото

Мариновані кабачки швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Заготовки, Маринування

Сьогодні хочу запропонувати вам простий і швидкий рецепт, як приготувати мариновані кабачки швидкого приготування. Вони будуть готові вже через 2 годину. Погодьтеся, це дуже зручна закуска!

Таку закуску приготувати - простіше простого. Кабачки дуже тонко нарізаються і маринуються в суміші спецій, масла і оцту, а потім настоюють холодильнику. Але про все по порядку. Ознайомтеся з моїм рецептом нижче, і не забудьте поділитися в коментарях враженнями від готового блюда. Хай щастить!

  • Кабачок - 500 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Масло рослинне - 100 мілілітрів
  • Оцет яблучний або рисовий - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Прованські трави - 0, 5 чайних ложки (по бажанню)
мариновані кабачки швидкого приготування - фото крок 1
Насамперед підготуємо всі необхідні продукти.
мариновані кабачки швидкого приготування - фото крок 2
Кабачки гарненько промиємо, після чого поріжемо їх дуже тонкими пластинами за допомогою Овочечистка.
мариновані кабачки швидкого приготування - фото крок 3
Тепер приготуємо маринад. Для цього змішаємо в мисочці спеції, масло і оцет.
мариновані кабачки швидкого приготування - фото крок 4
Поливаємо кабачки вийшов маринадом. Відправляємо їх в холодильник на 2 годину. Там вони будуть наполягати.
мариновані кабачки швидкого приготування - фото крок 5
Мариновані кабачки готові. Можна подавати їх до столу. Смачного!

Схожі рецепти