Мариновані баклажани швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі простий рецепт маринованих баклажанів швидкого приготування для святкового столу. Рекомендую всім!
Маринувати наші баклажани ми будемо в оцті і спеціях, а часник додасть пікантності. Для приготування маринованих баклажанів нам також знадобиться трохи зелені (для прикраси). Дивимося рецепт.
- Баклажан - 1 кілограм
- Часник - 5-6 зубчиків
- Оцет (яблучний, 9 %) - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
Баклажани ріжемо смужками, не надто тонко.
Часник пропустіть через прес, додайте оцет, чорний перець. Перемішайте, залийте половиною склянки окропу.
Опустити в солону воду (1 столова ложка на 3 L) з 2 хвилини. Потім відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
Потім обсмажуємо в маслі на сковороді хвилини 2.
Перекладіть в чашку, залийте маринадом, перемішайте. Дайте настоятися протягом 5 хвилин.
Подаємо мариновані баклажани швидкого приготування з зеленню. Смачного!