Рецепт Мариновані баклажани швидкого приготування фото

Мариновані баклажани швидкого приготування
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Баклажан
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пропоную вашій увазі простий рецепт маринованих баклажанів швидкого приготування для святкового столу. Рекомендую всім!

Опис приготування:

Маринувати наші баклажани ми будемо в оцті і спеціях, а часник додасть пікантності. Для приготування маринованих баклажанів нам також знадобиться трохи зелені (для прикраси). Дивимося рецепт.

  • Баклажан - 1 кілограм
  • Часник - 5-6 зубчиків
  • Оцет (яблучний, 9 %) - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 1
Баклажани ріжемо смужками, не надто тонко.
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 2
Часник пропустіть через прес, додайте оцет, чорний перець. Перемішайте, залийте половиною склянки окропу.
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 3
Опустити в солону воду (1 столова ложка на 3 L) з 2 хвилини. Потім відкиньте на друшляк, дайте стекти воді.
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 4
Потім обсмажуємо в маслі на сковороді хвилини 2.
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 5
Перекладіть в чашку, залийте маринадом, перемішайте. Дайте настоятися протягом 5 хвилин.
мариновані баклажани швидкого приготування - фото крок 6
Подаємо мариновані баклажани швидкого приготування з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти