Маринована капуста з оцтом

Маринована капуста з оцтом
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.
Серед безлічі рецептів маринування капусти складно вибрати один, який буде задовольняти всі вимоги. Кожен з них цікавий або по набору продуктів, або по способу і часу приготування.

опис приготування:

капуста, маринована з додаванням оцту, готується значно швидше, ніж звичайна квашена, а за смаком анітрохи їй не поступається. Вона виходить хрусткою, приємного кремового кольору, кисло-солодка, з пряним смаком і ароматом. Подавати таку капусту можна до других страви і різних видів м'яса. Також рекомендую додавати її в щі і розсольники, від чого смак супів виходить просто незрівнянним. Далі я докладно розповім, як приготувати мариновану капусту з оцтом. Дотримуйтесь кроків - і ви отримаєте відмінний результат!

  • Капуста білокачанна— 3 кілограма
  • морква— 1 штука
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • Перець горошком— 3 штуки
  • Олія соняшникова— 200  мілілітрів
  • оцет— 100 мілілітрів
  • цукор— 100 грам
  • сіль— 2 Ст. ложки
Маринована капуста з оцтом - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. очистіть моркву, а з капусти зніміть верхні пошкоджені листочки. Обполосніть овочі холодною водою.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 2 Капусту наріжте тонкою соломкою. Скористайтеся для цього спеціальною теркою або ножем.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 3 Моркву натріть на крупній тертці.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 4 У великій мисці або в каструлі з'єднайте підготовлені овочі, додайте лавровий лист і кілька горошин чорного перцю.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 5 Влийте рослинне масло.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 6 заправте оцтом. Якщо візьмете яблучний або виноградний оцет, то смак готової капусти буде більш пряним.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 7 Всипте сіль і цукор. добре перемішайте, не потрібно перетирати і м'яти руками, капуста сама пустить сік і залишиться хрусткою.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 8 Підготовлену капусту складіть в чисті простерилізовані банки і злегка утрамбуйте. Залиште на пару днів при кімнатній температурі для маринування.

Маринована капуста з оцтом - фото крок 9 Потім перемістіть банки в прохолодне місце (найкраще в холодильник) і насолоджуйтеся неповторним смаком маринованої капусти.

Схожі рецепти

Швидка маринована капуста з оцтом

Швидка маринована капуста з оцтом

Ділюся рецептом приготування швидкої маринованої капусти з оцтом. Вона буде готова буквально через добу, так що довго салату не доведеться чекати! Спробуйте: дуже смачно, та й готується легко! опис приготування: Хочу розповісти, як приготувати швидку мариновану капусту з оцтом! страва — пальчи...

читати далі
Білокачанна капуста маринована

Білокачанна капуста маринована

Багато з нас по-хорошому поважають огірковий розсіл, його і п'ють, і похмілля їм лікують… А я вам підкажу ще один цікавий спосіб. Рецепт приготування білокачанної капусти маринованої перед вами! опис приготування: Розповім вам сьогодні, як приготувати білокачанну капусту мариновану в уже готов...

читати далі
Швидка маринована капуста гостра

Швидка маринована капуста гостра

маринована капуста — відмінне доповнення до гарніру як для звичайного, так і для святкової вечері. Завдяки цим рецептом ви дізнаєтеся, як приготувати мариновану гостру капусту швидко і просто. опис приготування: Цей рецепт відмінно підійде для любителів гострих страв, а в залежності від своїх...

читати далі
Швидка маринована капуста з огірками

Швидка маринована капуста з огірками

Пропоную варіант рецепта для любителів салатів з маринованих овочів, завдяки якому ви дізнаєтеся, як приготувати швидку мариновану капусту з огірками — хрустку, смачну і корисну. опис приготування: Швидка маринована капуста з огірками дозволить господарці, витративши небагато часу, заготовити ...

читати далі
Швидка маринована капуста з буряком

Швидка маринована капуста з буряком

Вона дійсно готується дуже швидко. Таку капусту можна закатати на зиму, а можна відкрити вже через добу. Завдяки киплячого маринаду, не потрібно чекати 5-7 днів. опис приготування: Поріжте дрібно морква, буряк, часник, а - капусту крупніше, квадратами. Залийте овочі киплячим маринадом і витрим...

читати далі