Швидка маринована капуста з оцтом
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом приготування швидкої маринованої капусти з оцтом. Вона буде готова буквально через добу, так що довго салату не доведеться чекати! Спробуйте: дуже смачно, та й готується легко!
Хочу розповісти, як приготувати швидку мариновану капусту з оцтом! страва - пальчики оближеш! Вона ні в чому не поступається своїм "зиязикам побратимам", які маринуються довше. Найкраще цей рецепт підходить для випадків, коли заготовки на зиму вже зробили, а капусту захотілося прямо зараз! поспішаю поділитися!
- Капуста - 2.5 кілограма
- Морква - 3 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Вода - 1 літр
- Цукор - 0.5 склянки (якомога більше, якщо не любите кислий присмак)
- Оцет 9% - 0.5 склянки
- Масло рослинне - 0.5 склянки
- Сіль - 2 Ст. Ложки
1. Часник продавлюємо через прес, морква трьом на тертці, капусту шаткуємо. Перемішуємо руками, трохи здавлюючи, щоб виділився сік.
2. В іншу каструлю наливаємо воду, додамо сіль і цукор. Доводимо до кипіння, щоб сіль і цукор повністю розчинилися. Далі вливаємо олію і оцет, перемішуємо, заливаємо цим маринадом каструлю з шинкованной капустою.
3. Накриваємо кришкою, і нехай при кімнатній температурі маринується добу.
4. Готово!