Капуста маринована швидка без масла
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати капусту мариновану швидку без масла! Смачне і дуже хрустке частування для всієї родини! Прекрасно доповнить будь-який гарнір або м'ясну страву, спробуйте! смачно дуже!
Перед вами простий рецепт, який підкаже, як приготувати капусту мариновану швидку без масла. І, хоча може здатися, що п'ять днів - це зовсім не швидко, по факту, праці від вас знадобиться і правда півгодини максимум: зробити маринад і нарубати капусту. А далі маринад все зробить замість вас, і ви, що залишився в процесі не берете участь. Спробуйте і переконайтеся!
- Капуста - 3 кілограма
- Морква - 450 грам
- Гвоздика - 10 штук
- Перець горошком - 10 штук
- Koriandr - 1 Ст. Ложка
- Сіль кам'яна - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Оцет винний - 2 Ст. Ложки
1. Капусту акуратно розрізати на шматки (можна і нашаткувати дрібно), морквину моєму, чистим, ріжемо кружечками. Перемішаємо і викладаємо в каструлю. Окремо кип'ятимо літр води, розчинний там сіль і цукор, покладемо спеції і закип'ятити.
2. Потім знімемо маринад з вогню, додамо оцет і цією сумішшю заллємо капусту. Тепер встановимо зверху гніт, і нехай капуста 5 днів при кімнатній температурі маринується.
3. От і все, можете пробувати. Смачного! Зберігати капусту можна в банках з пластиковими кришками в холодильнику.