Мариновані маслюки смажені
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували гриби злегка підсмажити, а потім замаринувати? Якщо ні, обов'язково варто хоч раз спробувати, не сподобається - залежить лише від вас, ніколи не пізно повернуться до "класиці" . А мені подобається!
Це зрозумілий і простий рецепт приготування маринованих маслюків смажених. Ніяких особливих інгредієнтів вам не знадобиться, всього лише гриби, сіль, рослинна олія. Сіль додайте по своєму смаку, всі люблять по-різному. Готові грибочки зберігати треба не більше 5-6 місяців в прохолодному місці. Хай щастить!
- Масло - 1 кілограм
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Маслюки ретельно промити і перебрати, видалити весь зайвий сміття, бруд, плівки і т.Д. Потім відварити в підсоленій воді 15 хвилин, відкинути на друшляк, щоб стекла вся вода.
Розігрійте на сковороді рослинне масло і обсмажте маслюки з усіх боків. Смажити приблизно 25 хвилин і обов'язково під кришкою, помішуючи.
Розкладаємо маслюки по стерилізованим баночках, зверху потрібно залишити пару сантиметрів. Туди ми заллємо масло зі сковороди. Закриваємо, зберігаємо в холодильнику. Смачного!