Мариновані маслюки без закачування
(покроковий рецепт з фото)
Початок вересня - період збору маслюків, а якщо вам пощастило, як і мені назбирати пару відер цих чудових грибочків, рекомендую їх замаринувати на зиму, виходить дуже смачно!
До вашої уваги простий рецепт приготування маринованих маслюків без закачування. Готові маслюки зберігаються в холодному приміщенні, це може бути льох або підвал, але найпростіше зберігати, звичайно ж, в холодильнику. Маслюки стануть прекрасною закускою на святковий стіл і не тільки. Гарного вам настрою!
- Масло - 1 кілограм
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лавровий лист - 4 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Часник - 4 зубчики
Чистий і масло PIME, потім відварюємо в підсоленій киплячій воді 10 хвилин. Відкидаємо гриби на друшляк, воду зливаємо.
У каструлю наливаємо чисту воду, кладемо сіль, запашний перець, цукор, лавровий лист.
Доводимо до кипіння.
Доводимо до кипіння.
Додайте маслюки, варіть ще 5 хвилин.
На дно стерилізованих банок кладемо часник, потім грибочки, а зверху заливаємо маринадом. Додаємо в кожну банку окремо по третій частині оцту. Банки щільно закручуємо кришками, перевертаємо до повного охолодження.
Смачного!