Рецепт Мариновані маслюки без оцту фото

Мариновані маслюки без оцту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Готуємо прекрасну консервацію на зиму - мариновані маслюки без оцту. Раніше я маринував гриби з оцтом, тепер же заміняю його лимонною кислотою, так корисніше. Спробуйте і ви!

Перед вами простий рецепт приготування маринованих маслюків без оцту. Рецепт дуже простий, головне - підготуйте стерилізовані банки для консервації. Гриби прекрасно зберігаються в холодильнику або погребі. Подаються до столу як закуска до абсолютно будь-якого гарніру. Гарного вам дня!

  • Масло - 1 кілограм(1л)
  • Сіль - 50 грам
  • Цукор - 70 грам
  • Лимонна кислота - 100 мілілітрів
  • Перець горошком - 6 штук
  • Лавровий лист - 1 штука
мариновані маслюки без оцту - фото крок 1
Гриби ретельно миємо, чистимо і варимо в підсоленій воді 20 хвилин. Потім відкидаємо їх на сито, щоб пішла вся вода. Приготуємо маринад: в вод кладемо сіль, цукор, перець, лавровий лист, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню і додаємо лимонну кислоту. Маринадом заливаємо гриби в стерилізованих баночках.
мариновані маслюки без оцту - фото крок 2
Банки закриваємо кришками.
мариновані маслюки без оцту - фото крок 3
Перевертаємо до повного охолодження. Зберігаємо в холодному місці. Смачного!

Схожі рецепти