Мариновані маслюки швидко
(покроковий рецепт з фото)
Як без особливих зусиль засолити маслюки? ось - рецепт! Все робиться дуже швидко, головне бажання, а сам процес не забере у вас багато сил і часу. До того ж, виходить неймовірно смачно!
Перед вами простий рецепт приготування маринованих маслюків швидко. Дійсно, гриби маринуються дуже швидко, а вживати їх можна вже через пару днів. Після відкриття банки маслюки можна промити і приготувати суп або підсмажити-запекти. Я уже не говорю про то, що самі по собі вони є прекрасною закускою на святковий стіл. Гарного вам дня!
- Масло - 3 кілограма
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
- Перець горошком - 10 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
Чистимо і моєму грибочки, великі ріжемо. Потім відварюємо маслюки 10 хвилин в підсоленій воді.
Відкиньте гриби на друшляк і промийте гарячою водою. Потім залийте гриби гарячим маринадом і варіть 15-20 хвилин, поки гриби не осядуть на дно.
Гриби кладемо в стерилізовані банки, зверху заливаємо маринадом. Закриваємо кришками, перевертаємо до повного охолодження, закутавши банки в ковдру. Смачного!