Рецепт Мариновані маслюки швидко фото

Мариновані маслюки швидко
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби, Масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Роздільне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Маринування

Як без особливих зусиль засолити маслюки? ось - рецепт! Все робиться дуже швидко, головне бажання, а сам процес не забере у вас багато сил і часу. До того ж, виходить неймовірно смачно!

Перед вами простий рецепт приготування маринованих маслюків швидко. Дійсно, гриби маринуються дуже швидко, а вживати їх можна вже через пару днів. Після відкриття банки маслюки можна промити і приготувати суп або підсмажити-запекти. Я уже не говорю про то, що самі по собі вони є прекрасною закускою на святковий стіл. Гарного вам дня!

  • Масло - 3 кілограма
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
  • Перець горошком - 10 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
мариновані маслюки швидко - фото крок 1
Чистимо і моєму грибочки, великі ріжемо. Потім відварюємо маслюки 10 хвилин в підсоленій воді.
мариновані маслюки швидко - фото крок 2
Відкиньте гриби на друшляк і промийте гарячою водою. Потім залийте гриби гарячим маринадом і варіть 15-20 хвилин, поки гриби не осядуть на дно.
мариновані маслюки швидко - фото крок 3
Гриби кладемо в стерилізовані банки, зверху заливаємо маринадом. Закриваємо кришками, перевертаємо до повного охолодження, закутавши банки в ковдру. Смачного!

Схожі рецепти